Hamilton ígéri, az idén még a korábbiaknál is jobb formában lesz

Forma-1, Lewis Hamilton, Mercedes, Abu-dzabi Nagydíj
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 28: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP looks on in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on November 28, 2019 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az eddigi teljesítményét is felülmúlná Lewis Hamilton, aki érzelmes Instagram-bejegyzésben mondott köszönetet az otthonáért. Nemrég lőtéren is járt, akciófilmben szeretne szerepelni.

Szokás szerint eltávolodott a Forma-1 és a nagyvilág zajától Lewis Hamilton a holtszezon során: téli sportoknak hódolt, családi körben zenélt, illetve hobbijainak élt, de legutóbbi Instagram-bejegyzésében azt ígérte, minden korábbinál jobb formában várja majd az idei versenyeket.

A hatszoros világbajnok tavaly pontrekordot ért el az adott szezonon belül, beállította az adott évben megnyert versenyek terén az egyéni legjobbját, kétség sem férhetett ahhoz, hogy ismét ő lesz a világelső, amiről 2014 óta csak egyszer 2016-ban maradt le.

Hamilton tavaly szinte hibátlanul versenyzett Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dan Istitene

„Sohasem álmodtam arról, hogy egyszer egy olyan otthon tulajdonosa leszek, mint amilyen a mostani – indult Hamilton kissé messziről. – Minden nap köszönetet mondok istennek, hogy olyan családot adott nekem, ami keményen dolgozott, hogy lehetőségem legyen kihozni magamból valamit. Hogy legyen egy otthonom, amit annyira szeretek, csodálatos pillanatokat élhessek meg és olyan boldogságot adjon, amit nem is gondoltam, hogy megérdemlek.”

„Amikor itt vagyok, békére lelek, arra összpontosíthatok, hogy felkészítsem a lelkemet és a testemet, így tudok évről évre visszatérni. Az idén egy gépezet leszek, szintet lépek a korábbiakhoz képest! Pozitív szemléletet és szeretetet vinnék mindenhova, ahova eljutunk” – írta.

A Mercedes pilótájára várhatóan mozgalmas év vár, mivel a lényegében változatlan szabályok miatt lehetséges, hogy a Ferrari és a Red Bull-Honda közelebb kerül majd az Ezüstnyíl tempójához, bár olasz pletykák szerint a Scuderia mérnökei egyelőre nem elégedettek a szimulációk eredményeivel, a Mercedes kapcsán pedig előrelépésről szól a szóbeszéd az erőforrás terén.

Vajon az idén is parádézhat? Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Charles Coates

Hamiltont ez egyelőre gyaníthatóan kevésbé foglalkoztatja, legalábbis nemrég egy olyan lőtéren járt, amit akciófilmekben szereplő színészek felkészítésére is használnak. Bejegyzéseiben üzent Keanu Reevesnek és Michael B. Jordannek is.

„Izgatottan mutatok meg valamit, amin nemrég kezdtem el dolgozni. Mindig is imádtam az akciófilmeket, és arról álmodtam, hogy egy nap én is benne leszek az egyikben. Keanu Reeves itt szokott edzeni a John Wick filmekre, és én is itt kezdtem gyakorolni az első filmszerepemre. Ez az első napom, szuperjó móka volt néhány órára biztonságos, profi környezetben. Keanu, hívj fel, a srác felkészült!” – írta.