Vágólapra másolva!
Bereznay Dani esport-versenyző segítségével újabb gokartpályát jártunk be, videóriportunkban ezúttal az Avalon Parkban lévő Hell Kartot ismerhetik meg.

A zsámbéki Drivingcamp szabadtéri gokartpályája után ezúttal egy újabb helyszínt mutatunk be, a Miskolctapolcán található Avalon Parkban lévő, Hell Kart névre hallgató aszfaltcsíkot. Az 562 méteres nyomvonal ligetes környezetben kanyarog, különleges hangulatot kölcsönözve.

A természet nyugalmát itt a zaj- és légszennyezés sem zavarja meg, mivel a géppark elektromos gokartokból áll, de a sisakokban a versenyzők hallhatnak némi motorzajt, ami a régi idők autóversenyének hangulatát idézi meg.

A pálya üzemeltetője nemrég külön versenyt rendezett a sajtó képviselői részére, mi pedig felkértük pályabemutató videóink állandó főszereplőjét, az Alfa Romeo esport-versenyzőjét, Bereznay Danit, hogy képviselje a GPhírek stábját a megmérettetésen.

Annyit elárulhatunk, hogy a WTCR-ben versenyző Tassi Attila által felállított körrekord nem dőlt meg, de az elektromos gokartok megismerése még egy élvonalbeli esportolónak is okozott meglepetéseket. Ezt és a pálya hangulatát is megörökítette exkluzív videós riportjában.