Társoldalunk:
Hírlevél

Hogyan készül egy F1-es csapat Monacóra?

2019.05.26. 09:14

Az Egyforma vlog e heti adásában négy nagyobb téma is előkerül; köztük egy igen jellemző személyes élmény is a héten meghalt Niki Laudával kapcsolatban.

A szokásos három téma helyett négy nagyobb területről is szó esik az Egyforma vlog e heti adásában. Természetesen Kling Sándor és Kerekes Péter is megemlékezett a héten meghalt Niki Laudáról egy személyes élmény és némi visszaemlékezés révén, és ezúttal sem maradt el a szokásos három fő műsorszám sem.

A műsor gerincét a Monacói Nagydíj adja, kiderül, hogy milyen különleges kihívásokat támaszt a csapatok számára a szűk utcai helyszín, milyen egyedi alkatrészekkel kell készülni erre a versenyre, és az is, hogy visznek-e a csapatok a szokásosnál több tartalékalkatrészt a várható törésekre készülve.

Kissé váratlan fordulatként, a Monacói Nagydíj és a nemsokkal előtte megrendezett Formula E-futam kapcsán előkerülnek az elektromos versenyautók is, illetve Kling Sándor tapasztalatai a villanymotorokkal hajtott formulaautók érdekességeiről.

A kérdezz-felelek rovat témáját a Ferrari gyengélkedésével kapcsolatos felvetés szolgáltatta, azzal talán nem lőjük le a poént, ha eláruljuk, a problémát nem ebben az epizódban fejtették meg a készítők, de a nehézségek egyik lehetséges forrására azért rámutattak. 

Egyforma vlog - A második 10 rész

Egyforma vlog - Az első 10 rész