Társoldalunk:
Hírlevél

Az új Red Bull motorhome látványánál csak az adatai lenyűgözőbbek

2019.05.14. 09:18

A Spanyol Nagydíjon vetették be először az új Red Bull motorhome monstrumot, ami a névadó istálló mellett a Toro Rossót is kiszolgálja. Az Energy Station utódja minden tekintetben impozáns.

Fából épít palotát a Red Bull az idei F1-es szezon európai helyszíneire, a továbbra is Energy Stationnek hívott, de találóan Holzhausként is emlegetett behemót még az eddigi épületüknél is grandiózusabb. Nem véletlen, hogy a felavatását nagy bulival is megünnepelték.

Az új épületről látványos videót is készítettek. A kisfilmből kiderül, hogy a vendéglátó egységet 32 óráig tart összeszerelni a 25 fős stábnak, az alapanyaga kiváló minőségű, fenntarthatóan kitermelt faanyag Ausztriából. Az építkezéshez két darut és két villástargoncát használnak. A motorhome padlóterülete összesen 1200 négyzetméter.

Az új Racing Point motorhome tetőterasza - Galéria!Forrás: Motorsport Images/Glenn Dunbar

A Red Bull mellett a McLaren is átépítette a Brand Centre nevű motorhome-ja belsejét, a Haas egy korábbiaknál nagyobb szerkezetet hozott, a Racing Point tulajdonosi körét vezető Lawrence Stroll pedig egy teljesen új utazó pavilont vásárolt, amivel az eredményekkel az idén hadilábon álló silverstone-i csapat a külsőségek terén az élmezőnyhöz kezdett csatlakozni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK