Vágólapra másolva!
Az Egyforma vlog második epizódjában az F1-es autók egyik legmeghatározóbb alkatrésze, az első szárny kerül terítékre.

Az első szárny aerodinamikai szempontból az F1-es autók egyik legfontosabb alkatrésze, ezért a tervezőknek is nagy kihívást jelent. Különösen kedves ez az elem Kling Sándornak, a Red Bull Technology szerkezeti elemzőjének is, aki a csapatnál hosszú időt töltött a különböző változatok tökéletesítésével.

Az „Egyforma” című videósorozat második epizódjában fő témáját is az első vezetőszárny adja, elsősorban azért, mert az előzések megkönnyítése érdekében a szabálymódosítások ezt az alkatrészt is megcélozták, ennek eredményeként a csapatok különböző koncepciók mentén dolgozták ki az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon bevetett megoldásaikat.

Az online videósorozatot, vagy rövidebb nevén vlogot Kling Sándor és műsorvezető társa, Kerekes Péter jegyzi, céljuk, hogy minden epizódban bemutassák a Forma-1 műszaki oldalát, magyarázatot fűzzenek a sokszor bonyolult szabályokhoz, mindezt könnyed, közérthető formában és stílusban.

A sorozatban a nézők kérdéseire is nyitottak, a második epizód tartalmát részben a közönség felvetései is formálták, ezért került terítékre az első szárny, de a továbbiakban az autó egyéb alkatrészei is szóba kerülnek, valamint a szereplők külső helyszíneken is terveznek forgatásokat.