Társoldalunk:

Visszakerült a győzelem jele Verstappen sisakjára

2018.02.14. 15:07

Rövid Twitter-videóban mutatta be 2018-as sisakfestését Max Verstappen. A Red Bull holland reménysége ügyelt arra, hogy a győzelem jelét – egyúttal a neve kezdőbetűjét – visszacsempéssze a fejvédőjére.

A Red Bull már a 2018-as versenygépe, az RB14-es hétfői bemutatójára hangolja a rajongóit. A "bikások" ennek szellemében minden nap megosztanak valami érdekességet az autóval, a pilótákkal, vagy éppen a csapattal kapcsolatban a közösségi média csatornáin.

Verstappen új bukósisakkal vág neki a negyedik F1-es szezonjánakForrás: Red Bull

Most éppen

Max Verstappent kérték meg, hogy mutassa meg a 2018-as bukósisakját és mesélje el, miért éppen az azon látható színeket, mintákat választotta.

Verstappen a Red Bull twitteres minivideójában, 70 másodpercben elmondja, hogy miután tavaly elhagyta a családneve kezdőbetűjét, idén különösen figyelt arra, hogy a stilizált „V" betű (ami egyúttal a győzelem jele is) visszakerüljön a sisakja állrészére és hátuljára.

Az F1-ben immár negyedik éve csak kivételes esetekben, egy-egy futamra szabad megváltoztatni a bukósisak mintázatát. Ezzel az a jogtulajdonos célja, hogy az év elején bemutatott színek és minták alapján a szurkolók könnyebben beazonosíthassák a kedvencüket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK