Társoldalunk:
Hírlevél

Hidegen hagyja Strollt a volt világbajnok kritikája

2018.01.09. 09:26

Szerinte Jacques Villeneuve „mindig negatív", ezért fabatkát sem ad a volt világbajnok csipkelődésére Lance Stroll. Az 1997-es világbajnok nemrég „vak szerencsének" nevezte honfitársa bakui dobogóját.

Jéghidegen vágott vissza a volt világbajnok, Jacques Villeneuve kritikájára a Williams másodéves F1-es pilótája, Lance Stroll. Villeneuve a napokban úgy nyilatkozott, hogy

„nem esett hanyatt" Stroll tavaly Bakuban elért dobogójától,

mert azt „a vak szerencsének" köszönhette csupán, és hogy a Williams istálló (amellyel JV 1997-ben világbajnok lett) „eladta a lelkét" a Stroll-família pénzéért.

A győztes Daniel Ricciardo (balra) az élete legjobb eredményét elért Lance Stroll-lal viccelődik a bakui dobogónForrás: AFP/Andrej Isakovic

Stroll az Auto Hebdonak adott interjújában vágott vissza honfitársának.

Igazából nem sokat adok a véleményére, mert ő mindig negatív

– jelentette ki. – Sohasem állt mögöttem, mindig csak a negatívumokat látja. Még a Bakuban megszerzett dobogóm sem elég jó eredmény a szemében" – tette hozzá Stroll.

Stroll tempója megelehetősen hullámzó volt 2017-benForrás: Williams F1/LAT/Glenn Dunbar

A dollármilliomos kanadai üzletember, Lawrence Stroll 20 éves fia a második szezonját kezdi a Williams pilótájaként. Felipe Massa év végi visszavonulása után sokáig Robert Kubicát emlegették új csapattársaként, ám újabban az orosz tesztpilóta, Szergej Szirotkin tűnik befutónak, aki 15 millió euróval is hozzájárulna a Williams 2018-as büdzséjéhez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK