Társoldalunk:
Hírlevél

Usain Bolt rajtoltatja el az USA Nagydíjat

2017.10.18. 11:05

Nem a jamaicai atléta lesz az austini hétvégébe bevont egyetlen sztár, ahogy a Liberty Media igyekszik színesíteni a Forma-1-es versenyek programját.

A Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media kezdettől fogva egyik legfőbb céljául tűzte ki, hogy közelebb hozza a sportot a szurkolókhoz, teljesebb értékű, magán a versenyzésen túlmutató élményekkel gazdagítva őket. Ebben a szellemben rendezik meg a hétvégi USA Nagydíjat is, amelyen az egyik sztárvendég a nyolcszoros olimpiai aranyérmes rövidtávfutó, Usain Bolt lesz: vasárnap ő fogja megadni a startjelet.

Bolt rajtoltatja el a vasárnapi USA NagydíjatForrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Takuya Yoshino

A jamaicai atléta maga is átélheti majd az igazi sebesség élményét, amikor Lewis Hamilton elviszi pár körre az austini pályán egy AMG-s Mercedesszel. És nem ő lesz az egyetlen híres vendég a hétvégén. Stevie Wonder élő műsorban lép fel a verseny után, míg Justin Timberlake szombat este ad koncertet a pálya arénájában.

Az USA kétségkívül az az ország, ahol a sporteseményekre a pályán zajló versengésen túlmutató szórakozási lehetőségként tekintenek

– indokolta a felhajtást Sean Bratches, a Liberty Media kereskedelmi igazgatója. – Valami olyat szeretnénk nyújtani, amivel a Forma-1 kitörhet a szokásos keretei közül, átlépve a sport és a show közötti határvonalat, ily módon válva egyedi, percről percre felejthetetlen élményt nyújtó rendezvénnyé."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!