Vágólapra másolva!
A finn pilóta csapattársa, Sebastian Vettel hétfőn tölti be a 30. életévét. A Ferrari egyik szponzora humoros reklámfilmet forgatott a kerek évforduló apropóján.

Kimi Räikkönen reggel felkelt, kávézás közben eszébe jutott, hogy Sebastian Vettelnek pont ma van a 30. születésnapja, úgyhogy sietve elővett egy láncfűrészt, és egy üdvözlő jégszobrot faragott a kamrában, amit a UPS villámgyorsan elszállított az ünnepeltnek, aki valamiért pont a kellemes klímájú Spanyolországban van.

Ezt a kissé életszerűtlen, de mókás és Räikkönen kapcsán végül is elképzelhető forgatókönyvet találták ki a Ferrarinál, amivel egyszerre köszöntik a ma 30 esztendős Sebastian Vettelt, és adnak némi megjelenést a csapat egyik szponzorának. A dolog szépséghibája csupán, hogy az ünnepeltet aligha érte váratlanul a furcsa meglepetés…

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!