Megzenésítették a kormányért sikoltozó Räikkönent

Forma-1, Kimi Räikkönen, Scuderia Ferrari, Azeri Nagydíj
Ferrari's Finnish driver Kimi Raikkonen reacts during the drivers press conference ahead of the Azerbaijan Grand Prix at the Baku City Circuit in Baku on June 22, 2017. / AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
A finn pilóta már eddig is YouTube-sztár volt a humoros rádióüzenetei miatt, a bakui előadását viszont meg is zenésítették. Ez itt a Steering Wheel!

Kimi Räikkönennek eddig sem kellett a szomszédba mennie, ha humoros rádiózenetekről volt szó, elég csak a már legendás „Leave me alone” („Hagyj békén”) vagy a „Don’t talk to me in the middle of the corner” („Ne beszélj hozzám a kanyar közepén”) beszólásaira gondolni. A 2007-es világbajnok nem sokat gondolkodik, hogy mit mondjon a rádión, és azon sem, hogy miként fogalmazzon.

Bakuban viszont az eddigi előadásaira is rátett egy lapáttal, amikor a sikoltozás és az artikulálatlan üvöltözés sajátos keverékével próbálta a szerelők tudtára adni, hogy elfelejtették odaadni neki a rohamtempóban újjáépített Ferrari kormánykerekét, miközben sietve tolták ki az autót a bokszutca elejére.

Már az eredeti felvétel is igen szórakoztató volt, de Mizzcssv a YouTube-on rátett egy lapáttal, és a Chemical Brothers „Galvanize” című számával humoros mashupot készített Räikkönen hangmintáit felhasználva. Így készült el a „Steering Wheel – Give it to me” című sláger.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!