Vágólapra másolva!
Valtteri Bottas után Daniel Ricciardo autójából is előkerült fedélzeti kamerás felvétel, ráadásul a Red Bullról körbe is nézhetünk, miközben a főváros utcáin száguldozik.

Május 1-jén két Forma-1-es autó is részt vett a budapesti Nagy Futamon. A Mercedes a 2014-es modellt hozta el, amit a friss futamgyőztes, Valtteri Bottas vezetett, a Red Bull pedig egy hangosabb, V8-as motorral szerelt példánnyal készült, és Daniel Ricciardót küldte el a bemutatóra.

A Mercedes korábban már nyilvánosságra hozta Bottas belső kamerájának felvételét, és elárulták, a finn pilóta két gumifüstölés között a 250 km/órás tempót is elérte az autóval. A Red Bull ilyen adattal nem szolgált, de úgy tűnik, Ricciardo is hasonlóan gyorsan ment, ráadásul az ő autóján 360 fokos kamerát helyeztek el, így kedvünkre nézelődhetünk, miközben a négyszeres futamgyőztes vezet.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!