Vágólapra másolva!
A holland pilóta be akart szólni Felipe Massának a Bahreini Nagydíj időmérő edzése után, de általában a brazilokat sértette meg. Massa szólt neki, hogy lesz még Brazil Nagydíj az idén.

Kisebb szócsata alakult ki a Bahreini Nagydíj időmérője után, mert Max Verstappen úgy vélte, Felipe

feltartotta őt az utolsó mért köre előtt, és ezért csak a 6. helyet tudta megszerezni. Verstappen a Sky Sportsnak azt mondta, hogy „a fehér ruhás barátom, aki itt áll mellettem” a hibás, sajtóhírek szerint azonban azzal is viccelt, hogy Massa „brazil, úgyhogy nincs mit megvitatni vele.”

A holland pilóta ezzel valószínűleg ellenfele temperamentumára utalt, de a pilóta és a brazil szurkolók sem vették a lapot, már szombat este dühös kommentek árasztották el Verstappen Instagram-oldalát, és vasárnap Massa is elárulta az UOL Esporte tudósítójának, hogy figyelmeztette ellenfelét az esetleges következményekre.

Beszólt a braziloknak Forrás: DPPI/Antonin Vincent

„Mondtam neki ma, hogy vigyázzon a szájára, mert az év végén még lesz Brazil Nagydíj, és ott is versenyeznie kell. Figyeljen oda, hogy mit mond – árulta el. – Kétségtelen, hogy nem volt helyes a brazilokat szóba hozni úgy, hogy nem is tudta, miről beszél. Én semmi olyat nem tettem, ami akadályozta volna őt, talán csak bűnbakot keresett, mert kikapott a csapattársától.”

„Emlékeztettem őt arra, hogy ugyanez történt velem és (Nico) Hülkenberggel, de ott senki sem panaszkodott. A kör előtt a lehető legjobb helyzetbe kell kerülni, az ember csak magát okolhatja, ha képtelen erre.”

Nem ez az első alkalom, hogy Verstappen személyeskedni kezd az ellenfeleivel. Tavaly több fordulós szócsatát vívott a Ferrari pilótáival, azt mondta, hogy Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel szégyellje magát, majd a négyszeres világbajnokot visszaküldte volna az iskolapadba, és magyarázkodni kényszerült, miután beszólt az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve-nek.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!