Tervezze meg Lewis Hamilton sisakját!

Forma-1, Lewis Hamilton, Mercedes AMG Petronas, Abu-dzabi Nagydíj
Mercedes AMG Petronas F1 Team's British driver Lewis Hamilton leaves his car after taking pole position in the qualifying session as part of the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina circuit on November 26, 2016. Lewis Hamilton will start on pole for the Abu Dhabi Grand Prix title showdown after the defending champion bettered his Mercedes teammate Nico Rosberg in qualifying. Red Bull's Daniel Ricciardo came in third to start on the second row at Yas Marina where the Australian is joined by the Ferrari of Kimi Raikkonen. / AFP PHOTO / Andrej ISAKOVIC
Vágólapra másolva!
Az Instagramon lehet sisakterveket küldeni Lewis Hamiltonnak, aki személyesen választja majd ki, hogy melyiket használja a 2017-es szezon során. A győztes egy élethű másolatot is kap tőle.

Egyedülálló felkérést intézett Lewis Hamilton és a Mercedes-csapat a szurkolókhoz: letölthetővé tették a háromszoros világbajnok sisakjának sablonját, amelyre bárki készíthet grafikai tervet. Hamilton arra kérte a közönséget, hogy az Instagramon küldjenek neki dizájnt, és ő az idén a neki legjobban tetszővel fog versenyezni.

A szabályok szerint az első versenytől az utolsóig ugyanolyan festésű a sisakot kell viselni a szezon során, mindössze egy szabadon választott hétvégén lehet bevetni speciális színösszeállítást. Ennek köszönhetően a győztes tervet Hamilton egész évben viselni fogja. A Mercedes azt ígérte, maga Hamilton fog választani, a győztes pedig személyesen tőle kap egy élethű másolatot a sisakról.

A tervezés folyamata a következő: az angol nyelven megírt részvételi feltételek elfogadása után a Mercedes-csapat weboldaláról le kell tölteni a PDF formátumú sablont, majd egy Instagram-fiók segítségével fel kell tölteni az elkészült grafikát a közösségi oldalra, és a @LewisHamilton felhasználó, valamint a #LH44Design hashtag megjelölésével el kell küldeni a pilótának a tervet.

A Mercedes szerint fejenként korlátlan számú tervet be lehet küldeni, a sablonon viszont nem szabad módosítani, tehát a reklámoknak és az egyéb kötelező elemeknek a helyükön kell maradniuk. Fontos, hogy a küldésre használt Instagram-fiók nyilvánosan elérhető legyen, különben Hamilton nem fogja látni a feltöltött fájlt. A beküldési határidő 2017. február 17. 13:00.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!