Vágólapra másolva!
Csapatuk rekordgyorsaságú kerékcseréjén felbuzdulva időre dobálták egymást. A Red Bullnál karácsonyra is jól elengedték magukat.

Mire lehet elég 1,92 másodperc, ameddig a Red Bull szerelői lecserélnek négy kereket egy F1-es autón? Ezt a kérdést az idén már több videóban is feltette az F1 legmókásabb csapata, a puskaporból – illetve a hógolyóból – azonban karácsonyra sem fogytak ki.

Ezúttal Santa Ricciardo és Verstappen krampusz próbálta ki, melyikük tud hatékonyabban hógolyózni 1,92 másodperc alatt. Nos, ez még nekik sem volt könnyű feladat, az operatőr megdobálása és a csizmával sarkazás viszont annál jobban ment.

A videó végén Daniel Ricciardo kellemes ünnepeket kívánt, Verstappen pedig köszönetet mondott a szurkolóknak az egész éves támogatásért, és elmondta, reméli, hogy 2017 még jobban alakul majd a csapat számára.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!