Vágólapra másolva!
Az F1 ügyvezetője minden évben ironikus képeslappal kíván kellemes ünnepeket, az idén viszont a humoros képeslapnál is beszédesebb a hozzá írt üzenete.

Az elmúlt évek során hagyománnyá vált, hogy Bernie Ecclestone humoros, olykor az öniróniát sem nélkülöző képeslappal kíván boldog karácsonyt üzletfeleinek és barátainak.

Az idén – kissé meglepő módon – abból csináltak viccet, hogy a Mexikói Nagydíjon kétszer is változott a 3. helyezett kiléte, miután először Max Verstappen helyett Sebastian Vettel állhatott a dobogóra, majd egy újabb büntetés eredményeként Daniel Ricciardo örökölte meg a pódium legalsó fokát.

A kissé groteszk, és korábban példátlan esemény valóban emlékezetes színfoltja volt az idei szezonnak, azonban Ecclestone hozzáállását az F1-hez jól érzékelteti a mókás grafika mellé írt üzenete.

Ecclestone tehát nagyon unja a Mercedes fölényét, és a közönség egy részéhez hasonlóan alig várja, hogy valaki más is nyerjen. Nico Rosberg visszavonulása miatt azonban nem lehet biztos abban, hogy ez így alakul majd.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!