Társoldalunk:
Hírlevél

Ecclestone karácsonyi lapján sürgeti az újév eljövetelét

2016.12.24. 20:31

Az F1 ügyvezetője minden évben ironikus képeslappal kíván kellemes ünnepeket, az idén viszont a humoros képeslapnál is beszédesebb a hozzá írt üzenete.

Az elmúlt évek során hagyománnyá vált, hogy Bernie Ecclestone humoros, olykor az öniróniát sem nélkülöző képeslappal kíván boldog karácsonyt üzletfeleinek és barátainak.

Az idén – kissé meglepő módon – abból csináltak viccet, hogy a Mexikói Nagydíjon kétszer is változott a 3. helyezett kiléte, miután először Max Verstappen helyett Sebastian Vettel állhatott a dobogóra, majd egy újabb büntetés eredményeként Daniel Ricciardo örökölte meg a pódium legalsó fokát.

A kissé groteszk, és korábban példátlan esemény valóban emlékezetes színfoltja volt az idei szezonnak, azonban Ecclestone hozzáállását az F1-hez jól érzékelteti a mókás grafika mellé írt üzenete.

Megint elérkeztünk az évnek ehhez az időszakához. Jussunk túl rajta, aztán várjunk jövőre egy nyitott bajnokságot. Boldog karácsonyt kívánok önnek és családjának, Bernie.”

Ecclestone tehát nagyon unja a Mercedes fölényét, és a közönség egy részéhez hasonlóan alig várja, hogy valaki más is nyerjen. Nico Rosberg visszavonulása miatt azonban nem lehet biztos abban, hogy ez így alakul majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!