Hamilton és Wolff videóüzenetben nyugtatja a Mercedes-szurkolókat

Forma-1, Lewis Hamilton, Toto Wolff, Mercedes AMG Petronas
Mercedes-AMG's F1 British driver Lewis Hamilton (L) and Mercedes-AMG Executive Director Torger Christian "Toto" Wolff attend a press conference at the Mercedes-Benz "Stars & Cars 2015" event at the Mercedes-Benz Arena in Stuttgart, southwestern Germany, on December 12, 2015. AFP PHOTO / Thomas Kienzle / AFP / THOMAS KIENZLE
Vágólapra másolva!
Viharos időket él a Mercedes, mivel Nico Rosberg után valószínűleg a technikai csapatvezető, Paddy Lowe is távozik, de Lewis Hamilton és Toto Wolff szerint továbbra is ők maradnak a legerősebbek.

Vízválasztóhoz érkezhet a Mercedes F1-es csapata, mert hároméves, szinte töretlen sikerszéria után távozik az idei világbajnok, Nico Rosberg, és egyre valószínűbb, hogy Paddy Lowe, a csapat technikai vezetője is új kihívást keres, gyaníthatóan a Williamsnél.

Erre enged következtetni az is, hogy Toto Wolff és Lewis Hamilton közösen, de Lowe nélkül üzent a csapat szurkolóinak, miután civilben találkoztak a csapatfőnök lakásán, és megvitatták az előttük álló év kihívásait.

Remélem, mindenki jól van, hamarosan újra beszélünk!” – mondta Hamilton.

Wolff láthatóan fáradtan és kissé feszélyezetten, de ugyanilyen optimistán hozzátette:

Az osztrák üzletember Hamiltonhoz hasonlóan 2013 elején csatlakozott a Mercedeshez, de úgy tűnik, a 2014 óta tartó sikerszéria két fontos tagja is elhagyja a csapatot. Ez egy új korszak kezdetét jelentheti, és Wolffnak most minden korábbinál nagyobb szüksége van arra, hogy Hamilton a vállán vigye a csapatot. Hogy kit igazolnak le mellé, az még nem dőlt el, a Mercedes mindenesetre megpróbálja megszerezni Valtteri Bottast a Williamstől.