Vágólapra másolva!
A pénteken lángoló Renault után a futamról kieső Lewis Hamilton látványos kesergése is beindította a mémgyárat. Újabb humoros montázsok születtek.

Szinte bármit csinál, Lewis Hamiltont nagy figyelem övezi az F1-et kedvelők körében, így nem meglepő, hogy sok mém készült, miután a Malajziai Nagydíj 41. körében motorhiba miatt kiesett az élről, és 23 pontra nőtt a hátránya a világbajnokság éllovasa, Nico Rosberg mögött.

Különösen Hamilton guggoló fohásza ihlette meg az internet népét. Grace Wilkinson megörökítette, ahogy „a jobb szerencséért esedezve Lewis imával fordul Fernando, a GP2-es motorok szentjének szobrához.” Ezzel Fernando Alonso két legendás pillanatát is felelevenítette.

Voltak kevésbé megértő grafikák is. A Ferrari-szurkoló Liam Catterson más élethelyzetbe helyezte Hamiltont, Tom pedig úgy vélte, Hamilton úgy nézett ki, mint egy fickó, akit éppen dobott a barátnője.

A szerelmi szálat folytatva Greta Bassi szerint Hamilton autójának elfüstöléséhez jó aláfestő zene a Titanic főcímdala, a „My heart will go on” Céline Dion előadásában. A háromszoros világbajnok rajongói és a semleges szurkolók ezzel mondjuk lehet, hogy nem értenek egyet.

Zac Jones összefoglalta, hogy az ő olvasatában hogyan alakul a 2016-os szezon. Hamilton maga is táptalajt adott az összeesküvés-elméleteknek egy hirtelen felindulásból adott sejtelmes nyilatkozatával, amelyet utólag tisztázni próbált, de Niki Lauda szerint „röhejes hülyeség”, hogy szabotálni akarják a háromszoros világbajnokot.

Azt persze nem szabad elfelejteni, hogy bár a Malajziai Nagydíj kivételesen nem sikerült jól a Mercedes számára, szombaton még lehengerlő formában voltak, különösen épp Hamilton. Aarav szerint nagyjából ilyen lehetett a hangulat a Mercedesnél, amikor Hamilton és Rosberg is elrontotta a köreit Szepangban, mégis elfoglalhatták az első rajtsort a futamra:

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!