Társoldalunk:
Hírlevél

Hamilton twerkeléssel és pereskedéssel vakációzik

2016.08.03. 18:23

A Német Nagydíj megnyerése után Barbadosra utazott, hogy a tavalyihoz hasonlóan egy utcai fesztiválon piheni ki az F1-es szezon első felét, de az öröme nem lehet felhőtlen, mert egy ingatlanügyben pereskednie kell.

Maratoni vágtát zárt le a Forma-1 mezőnye a múlt hétvégén rendezett Német Nagydíjon, mivel nyolc hét alatt hat futamot rendeztek, ebből négyet júliusban. Az előző hét futamból hatot Lewis Hamilton nyert meg, így korábbi 43 pontos hátrányából 19 pontos előnyt kovácsolt. Miközben Sebastian Vettel sietve visszaült a Ferrariba tesztelni, Hamilton jól megérdemelt pihenésére indult.

A tavalyi évhez hasonlóan Barbadosra utazott, ahol részt vett az utcai Crop Over fesztiválon, és feltűnő ruhákban táncolt twerkelő hölgyek és barátai társaságában. Tavaly Rihanna oldalán is feltűnt, és a Mirror című brit bulvárlap már spekulálni is kezdett, hogy vajon a hamarosan a Szigeten is fellépő popsztár is csatlakozik-e a társasághoz.

Hamilton bulizni ment a pályárólForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Jan Woitas

A háromszoros világbajnok rendszeresen feltűnik különböző összejöveteleken, általában világszerte ismert celebek társaságában, részben ebből adódik, hogy Bernie Ecclestone szerint ő „a legjobb világbajnok”, mert olyan közegekbe is eljuttatja a Forma-1 hírét, ahol egyébként nem foglalkoznának vele. Ezzel az 1996-os világbajnok, Damon Hill is egyetértett.

Az élsportolók közül sokat szinte spártai életet élnek, és energiáik jelentős részét a sikerek elérésének szentelik. Ez eleinte Hamilton esetében is így volt, de a brit versenyző néhány kivételtől eltekintve eddig megtalálta az összhangot a bulizós életmód és a versenyzés között. Sokkal mélyebb hullámvölgyeket okozott számára magánélete, és viharos kapcsolata Nicole Scherzingerrel, amely a mai napig kísérti.

A Sun című brit bulvárlap szerint egy olasz ingatlanfejlesztő közben beperelte Hamiltont egy 4,6 millió dolláros, egyedi építésű grenadai luxusvilla miatt. A házat Hamilton még akkor rendelte meg, amikor együtt élt Scherzingerrel, a tervek szerint zenei stúdió, saját móló és konditerem is helyet kapott benne. Szakítása után Hamilton lemondta a rendelést, a félkész villa azonban Bernardo Bertucci szerint eladhatatlan.

„Nagyon megbíztam benne” – idézte a Sun a kivitelezőt. „Egy napon, amikor a villa már félig kész volt, kaptam tőle egy emailt, hogy nem akarja befejezni. Biztos vagyok abban, hogy tudja, nem viselkedett korrekt módon velem” – sajnálkozott Bertucci, aki a Sun szerint elsőfokon vesztett a Grenadai Legfelsőbb Bíróságon. „Eredetileg nem akartam jogi útra terelni az ügyet, de nagyon nehéz eladni egy ilyen testre szabott villát.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!