Könnyebb lesz találkozni az F1-es pilótákkal a Hungaroringen

Forma-1, Lewis Hamilton
2834380 04/28/2016 Lewis Hamilton, a driver of the Mercedes AMG Petronas Formula One Team, gives autographs in the pit lane at Sochi Autodrome, the venue for the Formula 1 Russian Grand Prix. Vladimir Astapkovich/Sputnik
Vágólapra másolva!
A Magyar Nagydíj szombatján és vasárnapján két órára vörös szőnyeget terítenek le a pálya főbejárata elé, a versenyzők és a csapatfőnökök azon mennek végig. Csütörtökön megrendezik a szokásos bokszlátogatást is.

Akik testközelből szeretnék látni a Forma-1 sztárjait, az idei Magyar Nagydíj hétvégéjén az eddiginél könnyebben megtehetik, a szervezők ugyanis lefektetnek egy vörös szőnyeget a Hungaroring főbejárata elé, amelyen szombaton és vasárnap reggel 8 és 10 óra között végigmennek a pálya területére belépő versenyzők és a csapatfőnökök.

Könnyebb lesz megpillantani az F1-es pilótákat a Hungaroringen Forrás: RIA Novosti/Vladimir Astapkovich

Egy közlemény szerint „az esemény célja, hogy a száguldó cirkusz egyébként viszonylag elzárt, titokzatos világát egy kicsit közelebb hozza a nézőkhöz, akik így nem csupán egy elsuhanó autó ablaka mögött fotózhatják le a világ legjobb gyorsasági autóversenyzőit, hanem teljes életnagyságban, a vörös szőnyegen is."

Az érvényes jeggyel rendelkező nézők a szokás szerint csütörtökön, délután 5 és 7 óra között megrendezett bokszlátogatáson az F1-es autókat is közelről szemügyre vehetik. A Hungaroringre pénteken, szombaton és vasárnap a Volánbusz ingyenes, a budapesti Árpád-híd illetve a mogyoródi HÉV állomás és a mogyoródi Templom tér között közlekedő járataival is ki lehet majd jutni.

A 31. Magyar Nagydíjat a jövő hétvégén, 2016. július 22. és 24. között rendezik meg.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!