Vágólapra másolva!
A csapat után a világbajnoki címvédő is üzenetet intézett a közönségnek. A brit pilóta szerint senkinek sem lenne érdeke, hogy kiszúrjanak vele, és biztos abban, hogy ismét nyerni fognak.

Nehezen viselik a Mercedesnél, hogy a közönség egy része összeesküvést sejt Lewis Hamilton teljesítményének visszaesése mögött. A háromszoros világbajnok tavaly óta rendszeresen alulmarad a futamokon a folyamatosan győzni képes Nico Rosberggel szemben, ráadásul az utóbbi időben műszaki hibák is nehezítik a dolgát.

Hamilton és Rosberg szerelőcsapatát a szezon előtt átszervezték a klikkesedés elkerülése érdekében, ezért sokan úgy gondolják, hogy a brit versenyző jelenleg „rosszabb” munkatársakkal dolgozik, mint csapattársa. A Mercedes csapatfőnöke nemrég élesen bírálta a károgókat, majd a csapat nyílt levélben szólt a közönséghez, ezúttal pedig Lewis Hamilton írd üzenetet a Facebook-oldalára.

Hamilton utoljára a tavalyi USA Nagydíjon nyert, akkor még más összetételű volt a csapata, de mostani munkatársaiban is teljesen megbízik Forrás: AFP

„Szeretném, ha tudnátok, milyen hálás vagyok a támogatásotokért. Azt szeretném kérni, hogy bízzatok meg annyira a csapatomban, amennyire én is teszem. Számomra ők a legnagyszerűbb, legkeményebben dolgozó emberek, és ezért vagyok most háromszoros világbajnok.

Három remek évet töltöttünk eddig együtt, és bár most nem a terv szerint mennek a dolgok, egy idő után minden össze fog állni. 1000%-ig megbízom ezekben a srácokban, a szerelőim hihetetlenek, a legjobbak e téren. Tisztelem őket, és ezt kérem tőletek is. Ezek a srácok fogják lehetővé tenni, hogy megnyerjük a világbajnokságot. Köszönöm még egyszer!” – írta a brit pilóta.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!