Társoldalunk:
Hírlevél

Hamilton is arra kéri a rajongóit, hogy bízzanak a Mercedesben

2016.05.07. 11:28

A csapat után a világbajnoki címvédő is üzenetet intézett a közönségnek. A brit pilóta szerint senkinek sem lenne érdeke, hogy kiszúrjanak vele, és biztos abban, hogy ismét nyerni fognak.

Nehezen viselik a Mercedesnél, hogy a közönség egy része összeesküvést sejt Lewis Hamilton teljesítményének visszaesése mögött. A háromszoros világbajnok tavaly óta rendszeresen alulmarad a futamokon a folyamatosan győzni képes Nico Rosberggel szemben, ráadásul az utóbbi időben műszaki hibák is nehezítik a dolgát.

Hamilton és Rosberg szerelőcsapatát a szezon előtt átszervezték a klikkesedés elkerülése érdekében, ezért sokan úgy gondolják, hogy a brit versenyző jelenleg „rosszabb” munkatársakkal dolgozik, mint csapattársa. A Mercedes csapatfőnöke nemrég élesen bírálta a károgókat, majd a csapat nyílt levélben szólt a közönséghez, ezúttal pedig Lewis Hamilton írd üzenetet a Facebook-oldalára.

Hamilton utoljára a tavalyi USA Nagydíjon nyert, akkor még más összetételű volt a csapata, de mostani munkatársaiban is teljesen megbízikForrás: AFP

„Szeretném, ha tudnátok, milyen hálás vagyok a támogatásotokért. Azt szeretném kérni, hogy bízzatok meg annyira a csapatomban, amennyire én is teszem. Számomra ők a legnagyszerűbb, legkeményebben dolgozó emberek, és ezért vagyok most háromszoros világbajnok. Kérem, ne gondoljatok többet arra, hogy igazságtalanul bánnak velem, és értsétek meg, hogy ez senkinek sem lenne érdeke. Három remek évet töltöttünk eddig együtt, és bár most nem a terv szerint mennek a dolgok, egy idő után minden össze fog állni. 1000%-ig megbízom ezekben a srácokban, a szerelőim hihetetlenek, a legjobbak e téren. Tisztelem őket, és ezt kérem tőletek is. Ezek a srácok fogják lehetővé tenni, hogy megnyerjük a világbajnokságot. Köszönöm még egyszer!” – írta a brit pilóta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!