Vágólapra másolva!
Nem tudja, honnan erednek az ezzel kapcsolatos pletykák, szerinte harmonikus a kapcsolatuk. Az RTL szakértőjeként is szívesen dolgozna tovább.

A Mercedes idén zsinórban másodszor nyerte meg a konstruktőri és az egyéni világbajnokságot, a sikerek ellenére azonban egyre több forrás számol be csapaton belüli konfliktusokról. A Lewis Hamilton és Nico Rosberg között zajló párharc állítólag a csapat vezetőségét is egyre inkább megosztja, és az is felmerült, hogy az istálló főnökével, Toto Wolff-fal hatalmi harcot folytató Niki Lauda akár már a szezon végén elhagyhatja az istállót.

Lauda tagadja a híreszteléseket Forrás: AFP

A McLaren ügyvezetői jogkör nélküli igazgatója azonban a Frankfurter Allgemeinen Zeitungnak nyilatkozva elárulta, semmi alapja nincs a híreszteléseknek. „Erről egyáltalán nincs szó. 2017-ig szól a szerződésem, és addig maradni is fogok" –jelentette ki. „Nem értem, honnan veszik ezeket a történeteket. Az igazság az, hogy Totóval harmonikusan együttműködünk, minden csodálatos."

A Bild azt is kétségbe vonta, hogy Lauda jövőre dolgozhat a német RTL televíziós csatornánál, ahol évek óta szakértőként tűnik fel a képernyőn. A szerződése az idén lejár, és a német lap szerint a Mercedesnél betöltött szerepe kezd összeférhetetlenné válni a tévécsatornánál végzett munkájával. Lauda azonban erről sem tud semmit, és úgy tervezi, a jövőben is marad az RTL-nél. „Ha a csatorna is ezt szeretné, akkor ugyanúgy folytatom náluk a munkát" – nyilatkozta.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!