Vágólapra másolva!
Egy New Yorki klubban fakadt dalra a Mercedes pilótája péntek hajnalban. Szemtanúk szerint a saját dalát adta elő, nem is rosszul.

Első ránézésre sokkal inkább tűnik rap vagy R’n’B sztárnak Lewis Hamilton, mint kétszeres világbajnok autóversenyzőnek, ráadásul az Olasz Nagydíj előtt kiszőkült brit pilóta nem is rejti véka alá, hogy élvezi az életet a versenypályákon túl is, és amikor csak teheti, partizik, és minél ismertebb celebek közelében igyekszik tölteni az idejét. Ennek jegyében a monzai futam megnyerése után ismét az Egyesült Államokba repült, és ellátogat a New Yorki divathétre.

Ebbe persze némi bulizás is belefér: a Daily Mail című brit bulvárlap szerint Hamilton az egyik népszerű klub, a 1 Oak vendégeként pénteken reggel 4:30 körül váratlanul színpadra lépett, és egy R’n’B dalt kezdett énekelni a közönség éljenzése közepette. A lap egy videót is megszerzett, amelynek köszönhetően a szám egy rövid részlete is meghallgatható.

Hamilton fellépését egy szemtanú spontánnak írta le, és hibátlanként jellemezte annak ellenére, hogy a 30 éves pilóta állítólag üvegből itta a vodkát. A szemtanú szerint „nem valamilyen híres dalt énekelt, hanem egy önálló száma volt. Elég király volt, ahogy dalolt, az elejétől a végéig, mintha karaoke lett volna. Ő énekelt egyedül, mindenki nagyon élvezte. Vodkát fogyasztott, de úgy tűnik, ihat akár sokat is, mert nagyon tisztán énekelt.”

A brit pilóta érdeklődése a zeneipar iránt közismert, az F1 hivatalos weboldalának pedig nemrég elmondta, foglalkoztatja már, hogy mihez kezd sportolói pályafutása után. „Magic Johnson, Michael Jordan vagy David Beckham sportcsillagok voltak, de aktív karrierük után is építeni tudták magukat, és vállalkozásokat, valamint jövőt teremtettek maguknak a sporton túl. Most olyan időszakban vagyok, amikor megalapozom, hogy képes legyek ugyanezt tenni.”

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma–1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!