Vágólapra másolva!
Sabine Kehm felbukkant a barcelonai Paddockban, ahol ezt a jó hírt közölte, de részletekbe nem bocsátkozott.

Michael Schumacher állapotában „kisebb javulások tapasztalhatók, de még mindig hosszú út áll előtte" – közölte a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok menedzsere és szóvivője, Sabine Kehm a Sky Italiával a barcelonai Paddockban.

Bár Kehm részleteket nem árult el Schumacherről, korábban annyit lehetett tudni, hogy svájci otthonában ápolják, és reagál az ingerekre, valamint felismeri a családtagjait. A napokban kiszivárgott újabb hírek szerint a felesége, Corinna nemrég eladta a magánrepülőgépüket és norvégiai nyaralójukat, a Bunte szerint azért, mert „világossá vált, hogy a régi Schumi talán soha nem tér vissza".

Lassan, de javul Schumacher állapota a menedzsere szerint Forrás: AFP/Pornchai Kittiwongsakul

Közben Schumacher fia, Mick megkezdte formaautós pályafutását a Forma-4-ben, ahol az első versenyhétvégéjén már győznie is sikerült.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!