Vágólapra másolva!
Egy francia lap azt állítja, hogy Michael Schumacher bukósisakjára egy kamera volt szerelve, amikor vasárnap baleset érte síelés közben.

Michael Schumacher felvehette saját síbalesetét, mert a fejvédőjére kamerát erősítettek - írja német Bild a francia Le Dauphine Libére információira hivatkozva. Egyelőre ezt senki nem erősítette meg hivatalosan, az ügyészség csak annyit mondott: ha új információjuk lesz, azt először a volt pilóta családjával fogják közölni.

A francia lap szerint az sem világos még, hogy a kamera be volt-e kapcsolva, amikor Schumacher elesett.

Hatodik napját tölti pénteken a grenoble-i klinikán élet és halál között a rendkívül súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher, akit még mindig kómában tartanak. Ma van a korábbi hétszeres Forma-1-es világbajnok 45. születésnapja.

Schumachert vasárnap érte balesetet Méribelnél, ahol eredetileg a születésnapját ünnepelte volna családjával és barátaival. Az egyetemi klinika orvosai és Sabine Kehm, Schumacher menedzsere csütörtökön nem adtak újabb tájékoztatást az állapotáról. Mindez azt valószínűsíti, hogy a mesterséges kómában tartott korábbi versenyző állapotában egyelőre semmilyen változás nem történt. A menedzser korábban azt közölte: a kezelőorvosok csak akkor tesznek újabb bejelentést, ha "valamilyen döntő változás" áll be a beteg állapotában.