Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Fabiana Flosit nem zavarja, hogy férjét egyre több bűncselekménnyel vádolják, Austinban büszkén viselte „A jó kislányok a rosszfiúkat szeretik” feliratú pólóját.

A 83. születésnapját néhány héttel ezelőtt ünneplő Bernie Ecclestone mostanában leginkább a kétes bírósági ügyeivel került a sajtó kereszttüzébe: miközben Münchenben zajlik az ellene folyó per a Gerhard Gribkowsky-féle vesztegetési botrányban, nemrég Londonban is bíróság elé kellett állnia.

Korábbi ügyvédje, Stephen Mullens ráadásul néhány nappal ezelőtt elmondta a bíróságon, „elképzelhetőnek tartja”, hogy Ecclestone áll egy „szörnyű rablás” mögött, amely még 2009-ben történt a házában. A Forma-1 nagyura akkoriban vált el Slavica Radictól, Mullens pedig úgy döntött, a feleség érdekeit képviseli a válóper során. Az ügyvéd szerint Ecclestone emiatt „nem volt túl boldog”, így fordulhatott elő, hogy rablókat küldött Muller házához.

Ecclestone bírósági ügyei egyre jobban bonyolódnak Forrás: AFP

Ecclestone azóta újra megnősült, a nála 47 évvel fiatalabb üzletasszonyt, Fabiana Flosit vette el. Úgy tűnik, új feleségét nem zavarja túlzottan, hogy az ura folyamatosan botrányokba keveredik: az austini paddockban büszkén viselte „A jó kislányok a rosszfiúkat szeretik” feliratú pólóját.

A német Bild szerint nem csak Fabiana, hanem a csapatok is kezdik „rosszfiúnak” tartani Ecclestone-t: a hírek szerint a legtöbb istálló igazságtalannak tartja a pénzdíjak kiosztását, az új Concorde Agreement ugyanis az eddiginél is nagyobb szakadékot teremthet a gazdagabb és szegényebb csapatok között. A Ferrari állítólag 99, a Red Bull pedig 72 millió dolláros fellépési díjat kap csak azért, mert megjelent az idei versenyeken, a szintén élcsapatnak számító Lotust viszont nem illeti hasonló prémium.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!