Vágólapra másolva!
Úgy véli, sok pénzt megtakaríthatnának a csapatok, ha másra költenék a pénzt. 

A Forma-1-es csapatok abban is versenyeznek, hogy melyikük tudja a legimpozánsabb motorhome-ot felállítani. Ezek az egységek szolgálnak a vendégek és csapattagok étkeztetésére, kiszolgálására, az előre egyeztetett interjúkra, valamint itt vannak a versenyzők szobái is.

Bernie Ecclestone flancolásnak tartja ezt, és azt javasolja a csapatoknak, hogy inkább költsék másra a pénzt. "Meg kell oldaniuk, hogy kevesebb pénzből legyenek versenyképesek" - nyilatkozta az Auto Bildnek, utalva a költségcsökkentési törekvésekre. "Újra az alapvető elemekre kell összpontosítaniuk, azaz a versenyzésre és a versenyautókra, nem pedig a nagy és értelmetlen motorhome-okra."

A McLaren 2012-es motorhome-ja Forrás: McLaren

Magának Ecclestone-nak is van egy motorhome-ja a versenyek helyszínén, de a fekete létesítmény egyszerűen van berendezve - és abba természetesen nem lehet csak úgy ki-be járkálni.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!