Társoldalunk:
Hírlevél

Montoya: Legyőzöm Räikkönent!

2005.10.26. 13:07

Még csak most ért véget a 2005-ös Forma-1-es szezon, Juan Pablo Montoya azonban már a 2006-osra hangol: a kolumbiai úgy véli, legyőzi Kimi Räikkönent.

Kevesen gondolták év elején, hogy a forrófejű Juan Pablo Montoya képes lesz beilleszkedni a McLaren együttesébe, a csapatfőnök Ron Dennis szerint azonban az utolsó versenyeken bebizonyosodott, hogy a kolumbiainak sikerült alkalmazkodnia a rendszerhez, szerelőkhöz, mindenhez.

Montoya ettől még elégedetlen, szerinte többet is ki lehetett volna hozni első wokingi évéből. "Természetesen nem vagyok teljesen elégedett a szezonnal" - mondta Montoya, aki pocsékul kezdte az idényt, majd sérülés miatt két versenyt is kihagyott. "Előző autómat, a Williamst teljesen másképp kellett vezetni, nehezen szoktam össze az új technikával" - adott magyarázatot a botladozásra a kolumbiai.

Montoya már készül a 2006-os idényre, s a Sport Bild hasábjain üzent csapattársának, Kimi Räikkönennek is. "Kimi nagyon gyors, nagyon jó, de nem verhetetlen. Szerintem le fogom győzni jövőre, képes vagyok rá, hogy megelőzzem."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK