Társoldalunk:

Schumi szerződést hosszabbított

2005.09.01. 13:17

2006 végén lejáró szerződését négy évvel megtoldotta Michael Schumacher a sapkaszponzor Deutsche Vermögensberatung AG-vel (DVAG).

Noha messze még Michael Schumacher a DVAG-gal kötött megállapodásának vége (2006. december 31.), a hétszeres világbajnok 2010-ig meghosszabbította a kontraktust. A sapkaszponzor 12 millió eurót fizet, hogy továbbra is Schumacher búbján virítson a neve, a Bild című bulvárlap szerint ez újabb jele annak, hogy Németország kedvence még évekig nem akarja abbahagyni.

A feltételezést csak erősíti, hogy Willi Weber menedzser az Omegával is lepaktált újabb négy évre, az óragyártó vállalat 2010-ig évi 800 ezer eurót fizet. "Gyorsan leszögezném, hogy ezek a szerződések függetlenek Michael pályafutásától" - cáfolta gyorsan Weber, hogy biztos lenne Schumacher 2006 utáni maradása. "Olyan üzletek megkötésére törekszem, amelyek visszavonulása után is érvényesek."

A Bild már látni is véli a jövőt, amelyben Schumacher Laudához hasonlóan mindig és mindenhol viseli a reklámsapkát, Weber szerint azonban ettől nem kell félni. "Michaelnek csak megfelelő alkalmakkor kell viselnie a fejfedőt, mint a társaság egyik képviselője. Szabadidejében úgy öltözködik, ahogy akar."

Weber korábban közölte, hogy a McLarennel hírbe hozott Schumacher tavasszal dönti el, folytatja-e pályafutását 2006 után is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK