Társoldalunk:

Pilótabakik, Räikkönen-siker a török időmérőn

2005.08.20. 11:50

"Az utolsó szektorban veszítettem egy kis időt, mert az autó hátulja kitört" - mesélte Räikkönen az interjúszobában. "Tudtam, hogy van előnyöm bőven, úgyhogy különösebben nem aggódtam emiatt. Pénteken nem volt tökéletes autó, ezért éjjel változtattunk néhány dolgon, és sikerült kiválasztanunk a legjobb gumit is. Most minden tökéletes."

"Az egyenesekben óriási volt a szél, ami megnehezítette mindenki dolgát, így az enyémet is" - mondta Fisichella. "Az első szektorban meglehetősen visszafogottan mentem, a vége viszont nagyon jól sikerült. Vasárnap szeretnék dobogóra állni, de az igazi öröm persze a győzelem lenne."

"Kicsit meglepett a hátszél ereje a hátsó egyenesben, ezért túl későn fékeztem" - így Alonso. "A harmadik helynek azért örülök, mert így a pálya tiszta oldaláról indulhatok. Remélhetőleg jó helyen fordulok be az első kanyarba, s remek eredményt érek el: egyfelől szeretnénk megszorongatni Kimit és a McLarent, másfelől értékes pontokat akarunk szerezni. Azt már most kijelenthetem, hogy van esélyünk a győzelemre."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK