Társoldalunk:
Hírlevél

Barrichello még nem írt alá a BAR-hoz

2005.08.11. 9:41

A Forma-1-es BAR-istálló csapatfőnöke, Nick Fry nem erősítette meg, hogy együttese megállapodott volna Rubens Barrichellóval.

Noha az már biztos, hogy Felipe Massa lesz jövőre Michael Schumacher csapattársa a Ferrarinál, a távozó Rubens Barrichello sorsáról egyelőre nem tudni semmit. Többször felmerült már, hogy a brazil a BAR-Hondánál folytatja, mi több, brazil lapok a hivatalos bejelentést is beharangozták múlt hétre, ám azóta sem történt semmi.

Hogy mi lehet a háttérben, arról csak találgatni lehet, a brackleyi istálló talán kivár. Egyrészt ugye soraiban tudhatja a Honda-kedvenc Szato Takumát, akinek maradása rossz nyelvek szerint kötelező a motorokért cserébe, másrészt van egy Jenson Buttonja, akinek 2006-ban ugyan a Williamsnél kellene versenyeznie, de ő inkább maradna, ahol van. Ezzel kapcsolatban nincs új hír, a BAR nemrégiben csupán annyit közölt, hogy Buttonnak ezt a harcot egyedül kell megvívnia, a csapat nem tud (nem akar?) segíteni a pilótának.

Minthogy Barrichellót valóban sokszor összeboronálták már a BAR-ral, a Speed TV megkérdezte a csapatfőnök Nick Fryt, hogy most mégis mi a helyzet. "Igazság szerint több más versenyző is szívesen kezdené nálunk a következő idényt, még nem döntöttük el, kivel állapodunk meg. Így nem tudom megerősíteni azt sem, hogy Barrichello nálunk folytatja."

Mivel nagy horderejű döntésről van szó, Fry türelmet kért a szurkolóktól. "Felesleges találgatni, ki kell várni, pontosan mit fogunk bejelenteni." Hogy ez mikor lesz, egyelőre rejtély.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK