Társoldalunk:

Schumacher nyerte a hatfős amerikai "csatát"

2005.06.19. 19:31

"Azt hittem, a Forma-1 alapvetően a nézőkért van... Különben mi értelme van?"

"Egyszerűen nevetséges, amit ma este láttam! Szegény szurkolók! Hatalmas botrány lesz még ebből az ügyből!"

"Dühítő, ami a futamon, illetve már a tárgyalások folyamán történt, hogy nem tudtak dülőre jutni a csapatok, de legjobban a Ferrari undorító viselkedése bosszant, hogy a megoldás megvolt a sikán építésével, de nem egyeztek bele! Eddig is utáltam a Ferrarit, de az utálat csak nőtt."

"ÁÁÁ, ez nagyon kemény! Egy kicsit vicces is, hogy 6-an álltak a rajtrácsra. Eddig végig a Renault-nak állt a világ, most épp itt volt az ideje, hogy másnak legyen szerencséje."

"Teljes mértékben egyet értek a michelines csapatokkal!! Az FIA által hozott gumiszabály úgy baromság, ahogy van! Sajnálom a Ferrarit, de gratulálok nekik!!!"

"Személy szerint az új gumik használatát nem, de a sikán felépítését engedtem volna. Azonban azt a tényt, hogy a Ferrarinak elég sok problémája volt a gumikkal ebben a szezonban, nem szabad elfelejteni. Most nekik már nem volt vele probléma, másoknak igen. Szerintem így volt fair, bár unalmas volt a verseny. Sokáig azért nem néztem az F1-et, mert roppant unalmasnak találtam, azonban az új szabályozassal ez megváltozott. Én is aktív F1-néző lettem újra. Bár ez a mai kísértetiesen hasonlított a múltbeli unalmas futamokra, mégis valahol elviselhető volt."

"Szerintem megoldás lehetett volna, ha kivételesen MINDEN csapat azt csinál a gumival, amit akar, vagyis ha akar akkor cserél, ha úgy gondolja, hogy ez a megfelelő gumi akkor nem cserél. Másrészt lehet, hogy összeesküvés-elméletnek hangzik, de a Ferrarinak ez most nagyon jól jött. Miért nem egyezett bele a Ferrari a sikán megépítésébe? Mert így volt rá sansz, hogy a michelinesek nem indulnak, ergó garantált Schumi győzelme. Ha elindulnak, akkor pedig vagy kiesnek, mert a gumi nem bírja, és akkor megint jó esélye van Schuminak, vagy pedig 10 körönként kereket cserélnek, és akkor megint Schumi nyer... És hát lássuk be, a Ferrari keze nagyon messzire elér, vajon miért nem engedte az FIA az életveszélyes gumik cseréjét? Ki volt ez találva, higgyétek el! A nézőket sajnálom nagyon! Én speciel nem tudom, mit csináltam volna a helyükben... Egyébként még annyit, hogy matematikailag ugyan megnőtt Schumi esélye, hogy behozza a lemaradást Räikönennel és Alonsóval szemben, de azért, mert legyőzte a Jordant és a Minardit, még nem lett sem jobb a gumi, sem gyorsabb a kocsi a Mercedeshez vagy a Renault-hoz képest. Csak kevésbé lesz csúnya, ahogy elveszti a világbajnokságot. Már azok szemében, akik nem látták vagy addigra kezdik elfelejteni ezt az amcsi nagydíjat."

"Ezen látszik az amerikaiak erkölcsi-intellektuális színvonala! Palackokat a pályára! Mellesleg tényleg jó, hogy a felelősség legyőzte a pénzmániát (és ezt nem a Ferrari miatt mondom, mert utálom őket). Mindenesetre ez jó tesztlehetőség volt a három csapatnak, és négy elfeledett versenyzőnek legalább boldogságot okoztak..."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK