Társoldalunk:

Schumacher nyerte a hatfős amerikai "csatát"

2005.06.19. 19:31

Michael Schumacher: "Kemény versenyt produkáltunk. Kivételes nagydíj volt ez a mai, hogy őszinte legyek, ünnepelhettem volna szebben is idei első győzelmemet. Néha ugyan palackok repültek a pályára, de ettől eltekintve az aszfalt tökéletes volt. Nem tudtuk, hogy a michelinesek mit akarnak, csak és kizárólag magunkra koncentráltunk. Legalább vívtam egy jót Rubensszel."

Rubens Barrichello: "Majdnem összeütköztünk Michaellel második kiállása után. Korábban három másodpercre növeltem előnyömet, gondoltam, ha tövig nyomom a gázt, előtte maradhatok. A kanyart nem vettem jól, a fűre kormányoztam az autót, innentől nem támadtam Michaelt. Nagyon szomorú verseny volt, legszívesebben mi is a boxutcába hajtottunk volna, normális körülmények között, a többiekkel harcolva azonban még többre lettünk volna képesek."

Tiago Monteiro: "Természetesen vegyesek az érzelmeim. Nem vagyok olyan szomorú, mint a ferrarisok, mert ez számomra egyszeri és megismételhetetlen lehetőség volt. Mindannyian örülünk ennek a harmadik helynek, a magam részéről pedig annak különösen, hogy zsinórban kilencedszer értem célba. Komikus volt az egész, de ezt az eredményt így sem veheti el tőlem senki."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK