Társoldalunk:

Alonso lazán nyert Malajziában

2005.03.20. 7:33

Fernando Alonso: "Ez volt a motor és az új autó második versenye, amelyen ismét bebizonyítottuk, hogy a legjobbak közé tartozunk. Biztos vagyok abban, hogy Bahreinben is jó eredményt érünk el, viszonyítási pont leszünk a többiek számára."
    
Jarno Trulli: "Nagyszerűen rajtoltam, s a futam alatt sem voltak gondjaim. Kiváló eredményt értem el, nagyon boldog vagyok, hogy végre dobogós lett, először a Toyota."
    
Nick Heidfeld: "Kiválóan rajtoltam, majd számos helyet javítottam az előzések során. A futam közepén izgalmas szituációba keveredtem, amikor hárman harcoltunk a negyedik helyért. Akkor még nem sikerült előrelépnem, de később szerencsém volt Fisichella és Webber csatájánál. Rendkívül érdekes futamon lettem dobogós."

Michael Schumacher: "Nem hiszem, hogy Bahreinben sokat tudunk előrelépni mostani eredményünkhöz képest, talán Imolában leszünk ismét versenyképesek. Túl lassúak voltunk, ez igaz, de ennek nincs egyetlen konkrét oka. Sokan kritizálják a gumikat, pedig van még számtalan gyenge pontunk, amit bírálni lehetne. A múltban nem csak a Bridgestone miatt lettünk világbajnokok, ahogy most sem csak a gumik miatt lettem hetedik. Mindent egységben kell nézni, az eredményekért pedig számtalan alkotóelem felelős."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK