Társoldalunk:
Hírlevél

Schumi kellemesen meglepődött

2005.03.08. 12:33

Michael Schumacher a múlt vasárnapi Ausztrál Nagydíjon ugyan kiesett, autójának teljesítményével viszont elégedett volt. A Ferrari technikai igazgatója szerint jelenleg a Renault a legjobb a mezőnyben, Olaszország ünnepel.

"Hogy Rubens a tizenegyedikről a második helyig tudott előrenyomulni, bizonyítja, tavalyi autónk módosított változata (F2004M) kifejezetten versenyképes. Ennek tudatában pozitív érzésekkel utazom a következő futam helyszínére, Malajziába" - mondta a hétszeres világbajnok. "Igazság szerint kellemesen meglepődtem, arra számítottam, hogy nagyobb lesz a lemaradásunk."

Megkönnyebbülten nyilatkozott a technikai igazgató Ross Brawn is. "A tavalyi autónkkal versenyeztünk Melbourne-ben, mégsem volt rossz a tempónk. Elégedett és boldog vagyok" - fogalmazott Brawn, aki szerint - természetesen - a Schumacher kontra Heidfeld ügyben a világbajnok nem hibázott.

Brawn számított arra, hogy gyorsak lesznek a Renault-k, jelenleg a franciákat tartja a legjobbnak. "Nem lepett meg, amit mutattak, már a téli tesztek alatt is ők voltak a leggyorsabbak. Nincs mese, utol kell érnünk őket, ez igazán remek kihívás számunkra."

[origo]

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK