Társoldalunk:

Coulthard ingyenmunkára jelentkezett a Williamsnél

2004.11.12. 10:53

David Coulthard felajánlotta, akár ingyen is hajlandó lenne dolgozni, ha a Forma-1-es Williams-istálló végül őt választja az ausztrál Mark Webber csapattársának.

A perifériára szorult David Coulthard kétségbeesetten próbál belekapaszkodni az utolsó szalmaszálba, szinte még fizetést sem kérne, csakhogy beülhessen az egyik Williams-BMW-be. A skót felajánlotta, amennyiben 2005-ben nem szerez pontot, Sir Frank Williamsnek egyetlen centet sem kell átutalni számlájára, azaz csak pontprémiumra tartana igényt. A McLarentől kilenc év után távozni kényszerülő pilóta azután szánta rá magát erre a lépésre, hogy Grove-ban bejelentették: három komoly esélyessel (Antonio Pizzonia, Nick Heidfeld, Anthony Davidson) számolnak, akik hamarosan egy éles teszten is bemutathatják, mit tudnak. (Szétlövésnek is nevezhetjük a dolgot, aki a leggyorsabb lesz, az kap szerződést.)

Hirdetés

Olimpikonjaink csodát tesznek!

"A pénz nem számít, versenyezni akarok" - mondta Coulthard az ESPN-nek. "Készen állok az 'ingyenmunkára' is, a Williamsnek csak az általam megszerzett pontok után kellene fizetnie egy minimális összeget. Nem akarom, hogy úgy tűnjön, mindenbe belemegyek a Forma-1-ben maradásért cserébe, de biztos vagyok benne, hogy képes vagyok még jó eredményekre."

KAPCSOLÓDÓ CIKK