Társoldalunk:
Hírlevél

A Ferrari kimatekozta Schumi újabb győzelmét

Michael Schumacher: "A második boxkiállás során döntöttünk úgy, hogy négyszer megyek majd ki. Kockáztatnunk kellett, s a taktika és a csapatmunka is kiváló volt, így ismét győztem. Hihetetlen, ami történt! Pedig nem voltam túlságosan optimista a rajt előtt. Szerencsére az abroncsok is kiválóak voltak, míg mások problémákkal küszködtek. Bizonyos értelemben meglepett, hogy az utolsó boxkiállás után hét másodperces előnyöm volt, a futam korábbi szakaszában Fernando remekül ment."
   
Fernando Alonso: "A futam közben mi is változtattunk a stratégián, de így sem volt esélyem a győzelemre. A második helynél jobbra nem számíthattam. Michael nagyon keményen ment, nem tudtam tartani a tempóját. Számítottunk arra, hogy Michael négyszer áll majd ki, de még így sem lehetett megközelíteni."
   
Rubens Barrichello: "Nagyon jó volt az autóm, így még jobban sajnálom, hogy szombaton nem tudtam jobb rajtpozíciót szerezni. De a futam során sikeres volt a taktikám, kockáztattam, s bejött. Örülök annak, hogy a tizedik helyről feljöttem a harmadikra."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK