Társoldalunk:

A Williams visszavárja Montoyát

Frank Williams reméli, hogy Juan Pablo Montoya egyszer visszatér együttesébe. A kék-fehérek egykori sportigazgatója, Gerhard Berger tagadta, hogy a Ferrarinál folytatná.

Juan Pablo Montoya még el sem hagyta a Williams-BMW-t, Sir Frank Williams csapatfőnök mégis visszatéréséről álmodozik. "Valóban nagyon szomorúak vagyunk, hogy elveszítjük őt" - sopánkodott Sir Frank az Amerikai Nagydíj előtt. Az indianapolisi futamot is beleszámítva a kolumbiai még tízszer ölti magára a kék-fehér versenyszerelést, utána megy a McLarenhez.

"Ez az ő döntése, és az ő élete. De talán visszatér hozzánk" - mondta sejtelmesen a brit. Nyilatkozata után sokan lehetségesnek tartják, hogy a Williams a háttérben Montoya megtartásán ügyködik.

Érkezett hír az egykori sportigazgató Gerhard Berger felől is: a sokáig a Ferrari alkalmazásában állt osztrákról elterjedt, hogy technikai igazgató lesz Maranellóban. Jean Todt júniustól vezérigazgatóként is dolgozik, így felmerült, Ross Brawn veszi át tőle a csapatfőnöki teendőket. "Megtisztelő a pletyka, de a magam részéről egyelőre semmilyen minőségben nem kívánok visszatérni a pályák környékére" - reagált Berger, aki azt azért nem zárta ki, hogy egyszer szerepet vállal a Forma-1-ben. "Ha elérkezettnek látom az időt, beszélhetünk róla."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK