Társoldalunk:

Montoya feledtetné melbourne-i bakiját

Juan Pablo Montoya malajziai győzelemmel feledtetné az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon bemutatott hibáját, Max Mosley pedig ezúttal is csak tévéből tekinti meg a futamot.

Játék
Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!tippelj.hu

A Williams-BMW csapatát erősítő Juan Pablo Montoya kész feledtetni az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon bemutatott, kezdőkhöz illő hibáját, a kolumbiai szerint erre a malajziai futamgyőzelem lenne a legalkalmasabb eszköz. Emlékezetes, Montoya simán vezetett Melbourne-ben, mígnem tíz körrel a leintés előtt kicsúszott, így a skót David Coulthard ölébe hullott a győzelem.

"Hibáztam, és meg is fizettem érte" - mondta Montoya. "Csak magamat okolhatom a történtekért, én voltam a hibás. Malajziában viszont remek esélyeim vannak a győzelemre, az 5,5 kilométeres ring fekszik a Williamsnek, s nem utolsósorban nekem is. Jó versenyt várok, s a tavalyi eredményekből kiindulva bárkire veszélyesek lehetünk."

Montoya legnagyobb ellenfeleinek Michael Schumachert és Kimi Räikkönent, valamint csapattársát, Ralf Schumachert tartja. "Ralf még nagyon komoly ellenfelem lesz az idény során, most azonban sokkal inkább tartok a Ferraritól és a McLarentől, mint tőle. Nagyon remélem, hogy vasárnap száraz versenyünk lesz, mert a malajziai esőben szinte lehetetlen versenyezni." Arra a kérdésre, miszerint melyik gárda lesz idén a világbajnok, Montoya úgy felelt, hogy "a Ferrarinak alaposan meg kell majd küzdenie a sikerért, mert a McLaren roppant erősnek tűnik, az új autók bevetése pedig még izgalmasabbá teszi majd a harcot."

[origo]

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK