Társoldalunk:

Átszabták a Williamst

A Brit Nagydíjtól külsőre megújul a BMW-Williams istálló. A Compaq és a Williams között 2000-ben aláírt szponzorációs szerződés keretében az "új" főszponzor márkaneve, a HP váltja fel a meglévő Compaq márkajelzést mindenütt, így a versenyautókon, az egyenruhákon, a hirdetésekben és a csapat reklámtermékein.

Ez a változás a HP és a Compaq összeolvadásának az eredménye, s az új cég HP név alatt fut tovább.


Forrás: Amber PR

Ralf és Montoya az átfestett kocsi előtt
Fotó: Amber PR
"Mikor a HP két hónappal ezelőtt tudatta velem, hogy 60 napon belül teljesen új márkanévvel fog a csapat tovább futni, azt hittem, hogy csak álmodoznak" - nyilatkozta Frank Williams, a Williams istálló főnöke. "Betartották a szavukat. Szinte alig vettük észre az átmenetet, s mikor alaposan körbenéztem, sehol nem találtam egyet sem a régi logóból. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen elkötelezett technológiai partnerrel dolgozhatunk, amelyet már 2000 óta főszponzorunknak tudhatunk és hisszük, hogy a HP-val nagy jövő áll előttünk" - tette hozzá.

A megújulás keretében a csapat motorhome-ja is átalakul, így még inkább támogatva a versenyről versenyre ingázó istálló folyamatos munkáját. Az új motorhome vezeték nélküli számítógépes hálózata és Bluetooth szolgáltatása biztosítja a mérnökök számára számítógépes eszközeik és mobiltelefonjaik állandó kapcsolatát. A versenyek alatt a csapat a motorhome megújult kábelhálózatán, ISDN és analóg telefonvonalain keresztül állandó összeköttetésben áll majd a HP központjával.

Mivel a számítástechnika ma már a Forma-1 minden részét behálózza, így a grove-i csapat is a HP legkorszerűbb számítástechnikai eszközeivel - szerverekkel, tárolóeszközökkel, szoftverekkel, nyomtatókkal, személyi számítógépekkel, kéziszámítógépekkel felvértezve veszi fel a kesztyűt a győzelemért való küzdelemben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK