Társoldalunk:

Schumi a Forma-1 gyilkosa

Az európai sajtó a hétvégi Spanyol Nagydíj után kizárólag Michael Schumacher fölényes győzelmével van tele, a Ferrari legyőzéséhez érdekes javaslatokat tetettek az újságírók.

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: "Császári Ferrari. Schumi a király, ellenfelek nélkül. Öt futam után a vb eldőlt. Ecclestone komolyan aggódhat az állásáért."

La Repubblica: "Schumacher tönkretette a Forma-1-et. Mit lehet még mondani róla? Állandóan győz, győz és megint csak győz, semmi izgalom nincs a versenyeken. A riválisok mögötte mintha veterán autókban ülnének."

Il Messaggero: "Csak a Ferrari létezik."

Il Nuovo: "Schumi a földönkívüli - a Forma-1 gyilkosa."

Giornale di Sicilia: "A Ferrari F2002-es autóját legyőzni csak csodával lehet."

Anglia

The Guardian: "Schumi állva hagyta a mezőnyt."

Daily Telegraph: "Schumacher az érinthetetlen. A német sztár akkor fölénnyel nyert, hogy még teaszünetet is tarthatott volna közben."

The Independent: "Ha csak Schumacher nem töri el újra a lábát, vagy a Ferrari-csapat nem kezd sztrájkolni, a német begyűjti ötödik vb-elsőségét is."

Daily Star: "One-Man-Schu"

Spanyolország

Marca: "A mondás szerint a labdarúgás olyan játék, amelyben 22 játékos kerget egy labdát és mindig a németek nyernek. A Forma-1 pedig most már olyan, hogy 22 pilóta indul, és mindig Schumacher győz."

El País: "Évről évre ugyanaz a kép Barcelonában: János Károly király átnyújtja a győzelmi trófeát Michael Schumachernek."

Sport: "Csak idő kérdése, hogy Michael Schumacher mikor lesz ötödször is világbajnok."

Franciaország

L'Equipe: "Még egy Schumachernek."

Liberation: "Schumacher nem tud elmozdulni a csúcsról."

Ajánlat:

A világbajnokság állása

Korábban:

Spanyol Nagydíj: Michael ötödször