Társoldalunk:

Ralf Schumachernek mindegy, hányadik lesz

Ralf Schumacher, a BMW-Williams német pilótája kijelentette: nem érdekli, hogy a második, harmadik vagy negyedik helyen végez-e a világbajnoki pontversenyben.

"Csak a győzelem számít, a második a legjobb vesztes, ezért a címért nem fogok megszakadni. Ez az idényem a vártnál sokkal jobban sikerült, függetlenül attól, hogy milyen eredményt érek el vasárnap illetve a szuzukai záró futamon." - mondta Ralf Schumacher, aki 48 ponttal  jelenleg Coulthard (57) és Barrichello (54) mögött a 4. helyen áll.

"Erre az évre egy győzelmet terveztem, három lett belőle, ennek ellenére úgy érzem, hogy tudásomnak csak a 75 százalékát hoztam ki magamból."  A versenyző bevallotta: az Amerikai Nagydíj nem tartozik a kedvencei közé. "Az ittenieket soha nem érdekelte igazán a Forma-1, eddig sem volt túl jó hangulatuk az amerikai versenyeknek, a terrortámadás után még rosszabb a helyzet. Nem tartok attól, hogy bármilyen atrocitás ér minket. Majd, ha már nagyon félek, akkor elbújok egy pincében és soha többé nem jövök ki a felszínre. A vasárnapi futamtól azt várom, hogy vége legyen és hazamehessek a családomhoz."

Korábban:

Ralf Schumacher nem elégszik meg néhány győzelemmel