Társoldalunk:

A Schumacherek együttéreznek Frentzennel

Michael és Ralf Schumacher kifejezte együttérzését honfitársukkal, Heinz-Harald Frentzennel, akit a Német Nagydíj előtti hét szerdáján rúgtak ki a Jordan istállótól.

Ralf és Michael
Fotó: Amber PR
Ralf és Michael összehajol
"Nagyon sajnálom Heinzt, azért ahogy történtek a dolgok. Bár nem ismerjük az okokat." - nyilatkozta Ralf. "Az elmúlt években nekem is voltak problémáim azzal a csapattal, s néha előfordul, hogy emberek már nem akarnak egymással együtt dolgozni. Azt gondolom, hogy ilyenkor az a legjobb, ha felhagynak az együttes munkával. Hallottam olyan híreszteléseket, hogy Heinz jövőre újra velünk lesz egy másik istállóval, és ha ez a helyzet, biztos vagyok benne, hogy jobb lehetőség az számára" - tette hozzá, majd azzal folytatta, hogy szerinte Eddie Jordan csapatfőnöknek biztosan jó oka volt a döntés meghozatalára. "Hogy igazságosak legyünk Eddie-vel, nagy a nyomás rajta. Nagy szponzorai vannak, akiknek bizonyítani kell, hogy ez egy olyan jó csapat, amelyet érdemes támogatni. Így nagy a kényszer a teljesítésre, így az ő döntését is meg kell érteni."

"Sajnálom Heinz-Haraldot azért ami vele történt." - nyilatkozta Michael. "Ahogy Ralf is elmondta, neki is voltak hasonló gondjai. Amikor megtudtam mi történt nem lepődtem meg, hiszen néha megesnek ezek a dolgok, de azért nagy kár, hiszen olyan jó eredményeik voltak 1999-ben. S ez azt jelenti, hogy nem is lehet olyan rossz pilóta. Talán jóban-rosszban ki kellene tartani a pilóták mellett. Nem vagyok ezért boldog Heinz-Harald miatt, másrészről lehet hogy jobb lehetőséget kap máshol."

Korábban: A Jordan csapat elbocsátotta Heinz-Harald Frentzent

(Amber PR)