"Szeretnék összebújni valakivel"

Vágólapra másolva!
Anyakomplexus, ha egy fiatal srác az idősebb nőkhöz vonzódik szexuálisan? Minden esetben fizikai okai vannak a fájdalomnak közösüléskor? Mi az oka, ha férfi óvszerrel nem képes a merevedésre? Ezekre, és az első alkalom előtti dilemmákra kerestünk választ dr. Bede Zsuzsa segítségével.
Vágólapra másolva!

kérdés:

16 éves fiú vagyok, semmilyen szexuális tapasztalatom nincs, kivéve az önkielégítést. Mostanában kezd kialakulni egy kapcsolatom, de amint hozzáérek a lány testéhez, vagy ő az enyémhez, kicsit komolyabb formában (simogatás), a péniszem merevedni kezd. Ez eléggé zavar, mert félek, hogy a lány észreveszi. A másik problémám, hogy egy ilyen alkalommal, mikor ingerelt a kezével a lány a combomon, a bizonyos előváladék előjött a péniszemből, és persze megint merevedésem volt. Percek múlva iszonyatosan elkezdett fájni a herém, és órákon át fájt, ha hozzáértem, valamint alhasi fájdalmaim is voltak. Ez máskor nem fordult elő. Köszönöm, ha segít!


válasz:

Nagyon gyorsan és jól reagál a tested! Akkor kellene aggódnod, ha semmi nem indulna el, ha a kedves lány simogat... Persze, az izgalom, ha nem tud levezetődni, kellemetlen is lehet, de élvezd az izgalmat, és legfeljebb, ha haza érsz, segíts maszturbációval. Ha már a kapcsolat és a lehetőségek alakulnak, ezt majd együtt is megtehetitek, persze csak kölcsönösség esetén!

kérdés:

18 éves lány vagyok, és most már szeretnék összebújni valakivel, úgy igazán. De van egy probléma. Mar elég sokszor voltam sráchoz nagyon nagyon közel, vagyis közösülésen kívül minden volt, de arra még nem szántam el magam. Most már úgy érzem kész vagyok rá, de csak akkor mennék bele, ha biztos lennék abban, hogy jó lesz. Tudom, hogy fájni nem fog, mert széles a csípőm, és már volt bennem minden, de még soha nem volt orgazmusom és tudom, hogy azt nem az váltja ki egy nőben, hogyha közösülünk. Nem tudom, mit tegyek, hogy élvezzem és eljussak a csúcsra.

válasz:

Csak akkor feküdj le egy fiúval, ha érzed, hogy nagyon akarod őt, bízol benne, szeretnéd érezni a testedben! Ha vágysz már tovább lépni, és nem az orgazmusért, mert azt pettinggel is elérheted. Semmi garancia nincs, arra, hogy ha már volt orgazmusod csiklóizgatással, akkor aktus közben is lesz rögtön, sőt. Nem hiszem el senkinek, hogy élete első orgazmusát a szüzessége elvesztésekor élte át. Ne ez vezéreljen, hanem a vágy, hogy érezni akarod őt a testedben!