Vágólapra másolva!
Sterbinszky neve egybeforrt az AXEtázis Party-sorozattal. A Discography és a Gates of Mind című albumok, valamint számtalan maxi, remix és mix atyja mégsem sajátítja ki a részben az AXEtázis-sorozatnak köszönhető sikerét. Az idén belép a fellépők közé szerzőtársa, Bruckmann, akinek karrierjét Sterbinszky producerként is segíti. Az ő jelenléténél meglepőbb lehet a TNT felbukkanása, ám Sterbinszky a csapat bővítését örömmel fogadja.
Vágólapra másolva!

"Számomra óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen kaliberű márka immár évek óta kitart mellettem. Kapcsolatunk ráadásul nem puszta szponzoráció: maximálisan azonosulni tudok az AXEtázis Party-sorozattal, amely ma már önállóan is ismert, bár hozzám erősen kötődő márkanév. Az új résztvevők felbukkanása számomra természetes. Bruckmann Balázst én javasoltam: olyan tehetséges dj, akire fiatal kora ellenére magam is felnézek. A TNT bevonását is remek választásnak tartom, hiszen mi - bár a zenei élet különböző területein - mindannyian a csúcsminőséget képviseljük."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Az április 24-i nyitóbuli Sterbinszky számára is debütálás lesz: a Dokkban most lép fel először a korábban - legalábbis Budapesten - főleg a Pachához és a Bank Dance Hallhoz kötődő lemezlovas. A Dokkban természetesen nem csak önmagát, hanem Bruckmannal közös szerzeményeit is bemutatja: az "AXEtázis a Palace-ban 4" album előhírnökének tekinthető maxit - az "AXE the House Music" és a "Club Rotation" dalt ott hallhatja, valamint utóbbi új videó klipjét ott láthatja először nyilvánosan a közönség.

Az AXEtázis Party-sorozat különböző állomásaira a szakma igazi világsztárjait is Magyarországra csábítja a ma már gyakorta külhoni felkéréseknek eleget tevő Dj Sterbinszky: vendég dj-ként szerepet vállal majd Beny Benassi, Roby Rivera, Junior Jack és Antoine Clamaran is.

"Úgy érzem, az AXEtázis Party-sorozaton már most garantált a teltház. Ezzel együtt mi nem létszámbéli csúcsdöntésekre törekszünk, hanem arra, hogy a munkánkkal szórakoztassuk az AXEtázis Party-sorozat közönségét."