Partyajánló: Ablak-a-Dubra versus Minimalheadz

Vágólapra másolva!
Itt lesz John Creamer és Stephan K, Danilo Vigorito és Felipe, Marco Remus és Nastic, Rosenbauer, Dejan Milisevic, Sander Kleinenberg, John B, illetőleg a goások tavaszt várnak és farsangoznak, a chisek "összecsapnak" a minimalheadzesekkel, meg hasonló finomságok.
Vágólapra másolva!

Chi Recordings-oldalhttp://www.chi-recordings.comA Hypnosis breakbeat-buli oldalahttp://hypnosis.breakbeat.huM47-oldalhttp://www.m47.hu

Csütörtökön a Kultiplexben (IX. kerület, Kinizsi utca 28.) ingyenes Gimmeshot-buli, a Gimmeshot crew-val, mc-kkel, dj-kkel, hiphoperekkel, bőgatyákkal. Pár sarokkal odébb, a Kashmir Undergroundban (IX. kerület, Üllői út 51.) Psychedelic Vision, melyen dj Nasca, Jadviga, Koja, valamint Obi és Funghi pakolja a lemezeket. Ötszáz forint a belépő, a klub tulaját pedig a 06-20-393-7246-on lehet elérni.

Ablak-a-Dubra spéci Specialt (versus Minimalheadzt) tart a Chi Recordings pénteken az A38-on (a Petőfi híd budai lábánál): a szokásos Naga- és Kevin-féle (Chi) táncőrület (stílusvágta, a dubtól, breakbeaten át a trance-ig és a futurediscóig) mellett ugyanis beillesztették a programba Isu és Tégla (Minimalheadz/Tilos) elektro-techno-minimál-szettjét is. A vj-ket most is a Trans Repro adja. És a belépő csak egy ezres. Kevintől érdeklődjünk a 06-20-974-4751-en.

A goások is már a tavaszt várják, ezért pénteken, az érdi Mysticalban (Liliom utca 3.) Tavaszváró Farsangi Goabált tartanak. Játszik dj Oleg, Virág (Deepsmile), Transabi (Goaguru), Jirzij (Psybaba Recordstore), Hruscsov (Psyevolution), illetve Kalumet (Alapzaj Egyesület) élőben. A dekort a Trixx hozza, és lesz lézer, herbál- és uv-shop, valamint lufi is. Jelmezben ezerötszáz forint a belépő, anélkül egy ötszázassal több. Partybuszok indulnak a helyszínre a Mátyás-pince (Budapest, V. kerület, Március 15. tér) elől. Infotelefonszám: 06-70-271-0728.

Ugyanezen a napon a Kultiplexbe az osztrák dj Rosenbauer érkezik, de ott lesz még Slick Hippy, Simonlebon és Marka. A Projecteast nevű bulira egy ötszázas a beugró. Ezalatt az Erzsébet téri Gödörben (V. kerület) A Kutya Vacsorája és a Heaven Street Seven mellett fellép a Colorstar is, mely lassú (néha azért gyors), hangszeres (acidrockszerű) triphop- és spacedubszerűséget játszik.

A sárándi M47-ben pénteken, a Pink Partyn Marco Remus, az exjugoszláv Marco Nastic és Dejan Milisevic rak föl feltehetőleg súlyos technót, a két rezidens, Zsíros és Smith's mellett. A BPM szervezésében játszik ugyancsak pénteken a kiskunhalasi Dance Tuningban a holland Sander Kleinenberg, illetve Chriss, Kühl, Sur-prise, Dusan és Benny. Az est meghatározó stílusának a proghouse-trance várható. Elővételben háromezer, a helyszínen háromezer-ötszáz forintba kerül a jegy. Infoszám: 06-70-314-1420.

Még mindig péntek, de már Living Room (V. kerület, Kossuth Lajos utca 17. ). A Hypnosis - Blast from the Past nevezetű party igazi breakbeat-mulatságnak ígérkezik. A Nappaliban dj Palotai (Tilos Rádió), Cadik (Allsoundz/Tilos), Pedro (Filter/Tilos), Marvin és Tb Gon (Trancewave) adja, míg Hálószobában Aafro és Diziek (Pararádió), Phicks, Grasshop és Jinx (Breakbeat.hu). A látványért Jolly Boots of Doom felel. Este tízig nyolcszázért van bejárás, utána egy ezresért.

Másnap drum'n'bass-csapatást kaphatnak, akik elmennek a Living Roomba, ugyanis a Fresh E. R. szervezésében a brit John B (Metalheadz), Skeam (Subscope), Sp és Scynetic (Frostiness), Crez (Fresh E. R.) és Deckflash játszik, legalábbis a D'n'b Roomban. A Breakbeat Roomban (mely, gondolom, a az előző napi buli Hálószobájának felel meg) Tb Gon és Marvin, akik szinte itt alszanak, illetve Bergi és Gezse. Nagy meglepetés az Underground Techno Room, ahol Nameless-X, Tuly és Mask csap a lemezek közé. A beugró kétezer-ötszáz forint; infoszám: 06-30-984-4867.

A pécsi sörházban, az En:vision Nighton a brit Madam Breaks (En:vision) játssza lemezeit, a helyi erők, vagyis dj Kescke, Cop és Chabz mellett - sanszosan a break-zenék jegyében. A látványvilágot a Carbotronic Crew alakítja ki, a belépő meg kilencszáz forint.

Szombaton a Zenith Dance Clubban az olasz Danilo Vigorito pörget, az osztrák Felipével (Titan) karöltve, de ott lesz Jankec és Budai (Egoist Records/Freee Magazin). Kétezer-ötszáz pénzbe kerül a tikett, a buli neve Warm Up to Mayday, minden másról 06-30-353-6301-es számon érdeklődjünk.

A Hajógyári-szigeten lévő Dokkban a New York-i illetőségű John Creamer adja a talpalávalót, állandó társával, Stephan K-vel. A magyar felhozatal: Kühl, Chriss az új fiúnak tűnő Gabor K. A buli neve: New York Underground.