Küldd el az AXEtázisnak fotóid - ajándékért és saját képgalériáért!

Vágólapra másolva!
Állandó akciónkban fényképeket várunk, melyeket nyaraláson, sítáborban, buliban, fesztiválon, esetleg lopva készítettél. A legjobbakból képgalériát állítunk össze, és a beküldői között Axe-ajándékcsomagot sorsolunk ki.
Vágólapra másolva!

Ha szeretsz fotózni és mindenhol kattintgatsz, ha égsz a vágytól, hogy másnak is megmutasd életed legjobb pillanataid vagy egyszerűen csak azt, hogyan látod a világot az objektíveden keresztül, akkor a legjobb helyen jársz. Küldd el nekünk a fényképeid, mi összeállítunk belőle egy képgalériát és kitesszük az Axetázisra. Ráadásul Axe-ajándékcsomagot is kaphatsz mindezért.

Ha elmész nyaralni, semmiképpen se felejtsd otthon a fényképezőt. Kattintgass úton-útfélen, fényképezd le anyut, ahogy a sült rákokkal harcol egy tengerparti étteremben. Ha bulizni indulsz, akkor is tedd be a gépet, izgalmas lesz, amikor a haverod mámortól torzult arcát lekapod (hát még ő mennyire fogja értékelni).

Forrás: [origo]

A képeket küldd el nekünk, az axer@origo.hu e-mail-címre, mi pedig a legütősebbekből összeállítunk egy képgalériát. Ezeknek a beküldői között értékes Axe-ajándékcsomagokat sorsolunk ki folyamatosan.