LMBTQ tábort támogat a The North Face

Vágólapra másolva!
A The North Face az egyik szponzora annak a nyári tábornak, ahol 12 éves, saját magukat az LMBTQ-közösségbe tartozónak valló gyermekeket bátorítanak arra, hogy transzvesztitaként szerepeljenek.
Vágólapra másolva!

A Camp Brave Trails nevű programnak Dél-Kaliforniában és New Yorkban is vannak helyszínei, és többek között a The North Face, valamint a Toms és a Chacos cipőgyártó cégek is támogatják. A The North Face már évek óta szponzorálja a Camp Brave Trails-t. 2021-ben azt nyilatkozta, hogy több mint 70 000 dollárt adományoz a szervezetnek.

A Camp Brave Trails által közzétett videókból kiderül, hogy a programban részt vevő kisgyerekek sminkben és nőnek öltözve lépnek fel.

Üdvözöljük a Brave Trails táborban, ahol a nyári táborok hagyományos elemeit LMBTQ-csavarral ötvözzük" – olvasható a tábor honlapján

Táborunkat átgondoltan úgy terveztük meg, hogy biztonságos menedékként szolgáljon az LMBTQ-fiatalok számára".

 A tábor azzal büszkélkedik, hogy már 12 éves gyerekek is indítottak LMBTQ-klubokat a középiskolájukban, miután részt vettek a táborban.

A tábor alapítói, Kayla és Jessica Weissbuch ellátogattak a Kelly Clarkson Show-ban, hogy bemutassák a programot.

Minden szállásunk nem nélküli, a fürdőszobák nem nélküliek, a táborozóktól neveket és névmásokat kérünk, ezeket úgy változtathatják meg, ahogy akarják" 

– mondta Kayla Weissbuch, mielőtt hozzátette, hogy a táborban van ruhatár, hogy a gyerekek különböző típusú ruhákon keresztül fedezhetik fel nemi identitásukat.

A táborban 12 és 17 év közötti gyerekek vehetnek részt, a honlapon pedig kifejtik, hogy "a táborozókat nem nemek, hanem életkor szerint osztjuk csoportokba".

A Camp Brave Trails csak egy a sok olyan tábor közül, amelyet kifejezetten a magukat LMBTQ-nek valló gyermekek számára kínálnak. A Daily Wire vizsgálata szerint országszerte működnek hasonló táborok, némelyik már 

négyéves gyerekeket is fogad. 

A Trans Youth Equality Foundation "transznemű és nem bináris" gyerekek számára szervez ifjúsági tábort egy "bizalmas helyen, New Englandben", ahol már 7 éves gyerekek is részt vehetnek.

A Camp Indigo, egy kaliforniai és coloradói helyszínnel rendelkező program, amely csak transzneműként vagy nem-binárisként azonosított személyek számára nyitott, már 12 éves gyerekeket tanít a "transz történelemről és a transz fókuszú szexuális felvilágosításról". Ott van még a Camp Lilac, egy ohiói tábor, amely "transz-központú tevékenységeket", például hangképzést, valamint smink- és frizuraoktatást is tart.

A New Hampshire-i székhelyű Aranu'tiq tábor már 8 éves kortól fogad olyan gyerekeket, akik transzneműnek vallják magukat.

A tábor anyaszervezete, a Harbor Camps 25 000 dollárt kapott a Tawani Alapítványtól, amelyet a transznemű milliárdos Jennifer Pritzker alapított, aki egyben az illinois-i kormányzó, a demokrata J.B. Pritzker unokatestvére.