Szinte láthatatlan a fehérnemű a Next Top Model Hungary versenyzőjén - képek

Hawa
Vágólapra másolva!
A műsor egyik nagy kedvence, Hawa merész fotókat osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Kouyaté Hawa Krisztina, azaz Hawa számára elég nehézkesen indult a Next Top Model Hungary, ugyanis már rögtön a második adásban majdnem feladata a küzdelmet, amikor hosszú haját egész rövidre vágták, de azóta megszerette ezt az új stílust, és elmondása szerint sokkal nőiesebbnek érzi magát ezzel a stílussal.

Hawa
Hawa a műsor egyik nagy esélyese
Fotó: Hawa / Instagram

A közönségkedvenc modell szépen halad a győzelem felé, de egyre több a konfliktus, és egyre nagyobb a feszültség a még versenyben lévő lányok között, minél közelebb a végső cél. A modelleknek nemcsak szépségükre, hanem állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük van, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négytagú szakmai zsűrijét, azaz Axente Vanessát, Tomán Szabinát, Merő Pétert és Tombor Zoltánt, akik eldöntik, hogy ki az, aki esélyes a végső győzelemre.

A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management kétéves exkluzív modellszerződése vár a győztes modellre, ezenkívül még a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lehet 2024-ben, és szerepelhet a Joy magazin címlapján is.

NTMH
Nincs egyszerű dolga a Next Top Model Hungary versenyzőinek
Fotó: MATRAI / TV2

Bár Hawa már többször is majdnem feladta, végül mindig kitartott, még úgy is, hogy hátrányból indult az egyik fotózáson, mivel az előzőt nem volt hajlandó teljesíteni, ugyanis kikötötte, nem vetkőzik meztelenre az édesapja vallására tekintettel. Ha meztelenre nem is, de félmeztelenre hajlandó, hiszen ő volt az, aki az egész stáb előtt megmutatta melleit, amikor békát raktak a fejére és ő sikoltozva ugrott fel a székből, annyira megijedt az állattól, még az sem érdekelte, hogy fedetlen melleit bárki láthatta.

A 22 éves modell egyre szexibb fotózásokat is vállal, amit büszkén mutat meg a közösségi oldalán, legutóbb igazán trükkös fehérneműben kapták lencsevégre. Hawa legújabb képein testszínű bugyiban és melltartóban látható, melyek első ránézésre szinte nem is látszanak a képen, meztelenség hatását keltve. A képet jobban megnézve azonban Hawa nem teljesen pucér, csak a falatnyi fehérnemű szinte láthatatlan rajta.