Kínos: kockás hasa miatt magyarázkodik a TV2 sztárja

Oczella Eszer
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárjának hiába van kockás hasa és izmos teste, rengeteg támadást kap miatta.
Vágólapra másolva!

Oczella Eszter hatéves korától tizenöt éves koráig balettozott, majd rendszeresen látogatta az edzőtermeket. Több bikiniversenyen is elindult, izmos testét pedig mindig szívesen megmutatja a követőinek.

Azonban akadnak olyanok is, akiket elborzaszt a Totem sztárjának kinézete, irigykednek rá, emiatt többször is gyűlölködő kommenteket kap az emberektől, melyek miatt magyarázkodni kezdett a közösségi oldalán. 

"Szteroiddal könnyű. Nyilván egész évben diétázik. 

Majd megnézem két gyerek után! Az edzésen kívül nincs más dolga.

Genetika. Ha én is napi 3 órát edzenék, így néznék ki. Csak a színpadra készül a formája, a hétköznapi nagyon nem ilyen.

Itt megjegyezném, hogy nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen hála Istennek (és az én csodás követőtáboromnak), nagyon ritkán találnak meg negatív megjegyzéssel, bántó hangnemmel, de azért elő-elő fordult már, hogy egy-egy idegen(ebb) társaságban megkaptam a “hát igen, azért a genetika, az sokat számít” vagy a “neked akkor az edzés a munkád gondolom”, esetleg a “akkor ez most a színpadi formád, évközben nem ilyen, ugye?” mondatokat. Nem feltétlenül bántó szándékkal, többször éreztem inkább hiányos információk alapján megszületett feltételezéseket. Na de a lényeg, ezen kijelentések, gondolatmenetek egyike sem igaz.

Nem az edzésből élek, napi 1 óránál többet ritkán töltök a teremben, nem diétázom, nem szedek semmit, és nem készülök versenyre sem.

És itt buzdítanék mindenkit, aki valaha találkozott már ilyen és hasonló megjegyzésekkel, miközben szívét lelkét beletette, és nap mint nap bele is teszi ebbe a sportba, hogy ne keseredjetek el. Legyetek büszkék, menjetek még tovább az utatokon, beszéljenek szavak helyett a tettek és az eredmények" - írta az Instagram-oldalán. 

Hamarosan menyasszony lesz

Már több mint két éve, hogy Oczella Eszter és Baronits Gábor egymásba szerettek a TV2 Totem című műsorának forgatásán, azóta szinte elválaszthatatlanok. Bár a fitneszmodell korábban azt mondta, hogy nagyon ellentétes a személyiségük, mégis boldogok együtt, jól működik a kapcsolat. A színész most látta elérkezettnek az időt, hogy feltegye a nagy kérdést barátnőjének, aki boldogan igent mondott a lánykérésre.