Ismét gyorshajtáson kapták L.L. Juniort

lljunior
L.L. Junior szereti a sebességet
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Nem ez az első alkalom, hogy a népszerű zenész nem tartja be a közlekedési szabályokat.
Vágólapra másolva!

Még élénken él sokak emlékezetében, ahogy L.L.Junior egy videóban azt posztolta, hogy épp 100-al hasít a Petfői-hídon, ahol utoléri barátja, G.w.M BMW-jét - majd mindketten nagyot kénytelenek fékezni, mert beérték a feltorlódott kocsisort. Akkor 6-6 büntetőpont, G.w.M-nek 90 ezer, L.L. Juniornak 110 ezer forint büntetés árán kellett volna megtanulnia, hogy a közlekedési szabályokat akkor is be kell tartani, ha valakinek erős és gyors autója van.

Megint száguldozott

A rapper ezúttal is magát buktatta le, amikor az Instagram-oldalán megosztotta, hogy siet haza a gyerekéhez. A szemfüles netezők azonnal kiszúrták, hogy a megengedett sebesség duplájával hajtott Junior. A képen ugyanis jól látszik, hogy a GPS-en villog az 50-es tábla, mellette viszont az, hogy a sofőr 99-cel hajt, ráadásul lakott területen belül. A korábbi események fényében talán nem is meglepő, hogy a kommentelők fellázadtak, és sokan azt kérdezik: "miért van még jogosítványa?".

"Az a baj, az ilyen abból se tanul, ha ugrik a jogsija, mert anélkül is simán vezet. Itt még az autóelkobzás se játszik, mert van még otthon legalább 5 másik. Külföldön sok helyen játszik már a letöltendő közúti veszélyeztetés miatt..." – írták, majd valaki azon töprengett, hogy akivel már történt egy tragédia, ráadásul ez a kisfia elvesztése volt, miért nem tartja be a szabályokat - idézi a kommenteket a Ripost